Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RP za free XD

Gość NetherSky_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo, ostanio dodały mnie osoby o dziwnych nickach typu "rer34r4rfdsfcs" akceptuje bo myślałem że grałem z nim może ale zawsze spamowali "wanna free r?" itp. Też takie coś mieliście? Robie ten temat bo teraz dodał mnie jakiś typ z normalnym nickiem i to samo praktycznie pisał. Oczywiście usuwam te osoby. Te osoby brązy 3-5 pewnie expione na botach albo coś. Warto to zgłaszać do riotu? 

post-1185632-0-17075400-1408140542.png

//Edit

Idzie szukać 2 osoby a tak bardzo chciałem 5k RP :CCC

post-1185632-0-69212600-1408140790.png

Opublikowano

Możesz zgłosić, może dostaną bany, w końcu to wyłudzanie hasła.

Własnie nie wiem czy warto ponieważ zapewne expi te postacie na botach bo to są nie dość że dziwne nicki i mają 30 lvl brązy 3-5 i z 70 wygranych zobaczcie na lolkingu tego typa (UsUs to ja xD)

Szkoda czasu na takich ludzi.

Ja z automatu usuwam takie osoby.

Opublikowano

@NetherSky_ mozna by zgloscić no ale można tez ich po wkuwiać pisząc tak jak ty "wait 10 min" i "change pass" "wait" xD

Powoli chłopak trafi cierpliwość xD

omg i cant wait anymore are u here?!?!?
Opublikowano

Hehe zamiast dostać 3000-5000rp byś stracił konto... Usuwaj i nie warto tracic czas na takich ludzi.

Chłopak stracił cierpliwość bo napisałem i can't change my password wait 20 min please. (nie umiem pisać po angielsku więc się ograniczam xD).

Teraz napisał mi że da mi 500 rp jak podam kogoś z 30 lvl ale go wywaliłem ze znajomych. Ide zgłosić do riotu.

Opublikowano

Zgłaszaj od razu takich ludzi.

Na 99 mądrych (no... może przesadzam) znajdzie się ten 1 głupi który mu uwierzy. Po co oszustowi dawać z tego satysfakcję i zachęcać tym samym do kontynuowania wyłudzeń?

PQpAnug.png

Opublikowano

Żaden człowiek o zdrowym rozumie nie nabierze się na takie rzeczy.

Szkoda czasu na takich ludzi, jak dostanie bana, to zrobi drugie konto.

Opublikowano

mi pisza nie raz goldy itp daje im passy na kilka dni graja normale zbieraja ipki potem przypominam haslo na emaila zmieniam i mam spowrotem konto tylko wiecej ipkow i postaci :D

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Opublikowano

Zamiast hasła daj im wpierdol, kopa w dupe i raporta do Rito albo sobie odpuść. Szkoda czasu na takich pojebów a widać wyraźnie że to wyłudzenie hasła. Chyba że możesz im dać bez danych odzyskiwania..... oni poexpią..... najebią postaci troche a Ty odzyskasz konto i masz spowrotem i jeszcze zyskasz bo postaci/ip narobi ten debil xD

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Jak bardzo zdesperowany musi być człowiek, który próbuje komuś w cisnąć free RP? :) Nie rozumiem tego.. Mogłeś zapytać co krok po kroku będzie robić na Twoim koncie, żeby Ci przypisać te "free RP" xD

Opublikowano

Aż mi się przypomniała zje.bana spoleczność metina gdzie oferowali darmowe yangi ;d

Mutuj takich ludzi i nie odpisuj im nawet zeby Cie nie kusiło. To jest oszustwo.

Pasjonat
Opublikowano

Możecie nie wierzyć ale mój kolega z klasy podał komuś hasło i doładował typ mu 5k rp xD. Nikt mu nie wierzył ale kiedyś ktoś wziął lapka i on się zalogował i pokazał, mial jeszcze 3k rp. Na 100% on by nie kupił sobie sam rp bo on w lola mało grał i wolał sc2.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...