Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Road to Challenger

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gl ziomek widze garcisz prideskurwielem masz plusa u mnie pozderki

Opublikowano

Brawo, 10 wygranych z rzędu to nie oznacza challengera :P Możesz mieć farta i tyle, czasem się tak zdarza.

Może i masz rację, ale i tak myślę że uda mi się wbić :D

@Edit

Jest 11 wygrana pod rząd. Early game zjebałem strasznie. W 2 minucie przeciwny udyr zrobił double killa po tym już było tylko gorzej. Z lini zeszłem jakieś 1:7 co się rzadko zdarza. W late coś ogarnąłem i wygrana :D

258931407752045366535.png

Opublikowano

Kolejna wygrana tym razem WW, niestety nie jest to 13 wygrana pod rząd :/ Zagrałem tragicznie lee sinem (którego nie chciałem) i niestety przegrana. Aktualnie 73 LP

754971407780179366535.png

@ 77

863751407782819366535.png

Opublikowano

Ziomek gratuluje i życzę wejscia do challengera.

btw jakie runy na ww i jak polecasz nim grać/budować go? Warto inwestować w runach w cd reduction?

MPC <3

Opublikowano

Ziomek gratuluje i życzę wejscia do challengera.

btw jakie runy na ww i jak polecasz nim grać/budować go? Warto inwestować w runach w cd reduction?

Ja gram nim na runach bodajże 29 attack speed. Masterki 9/21 5 procent w cdr w masterkach

Buduje feral flare drugi ten itemek co daje as i mr taki fioletowy reszta tanky jakiś spirit frozen heart

Jeżeli się nastackujeszi twój team nie będzie jakoś bardzo feedować ww jest nie do zatrzymania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...