Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który telefon wybrac?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam zamiar kupić smartfona. Przeglądałem troche różnych stron z telefonami i te 3 najbardziej mi odpowiadają. Tylko mam dylemat który z nich wybrać?

-LG L70

-LG L65

-Pentagram Monster P-430-1.

Myślę że pomożecie ;D

Opublikowano

Z tych wszystkich polecam "LG L70". Ma 1 GB ram, 4 GB pamięci wbudowanej, którą oczywiście można rozbudować i to aż do 32 GB. Procesor ma 1 GHz, lepszy od tego "pentagrama", oraz posiada androida 4.4 który jest dobry. Jedynym minusem jest aparat który ma 5 Mpx, ale ja tam na aparat nie patrzę.

Natomiast, jeśli wolisz mieć dobry aparat, to tutaj staję "Pentagram Monster P-430-1". Też ma 1GB ram, aparat 8 Mpx, taki sam procesor, lecz pamięć ram 768 Mb oraz androida 4.0 (kartę też można do 32 Gb rozbudować).

Tak więc jeśli wolisz dobry aparat i odrobinkę ramu mniej Ci nie przeszkadza do Pentagram, lecz jeśli wolisz więcej ramu i lepszy "sprzęt" to LG L70. Z tych dwóch bym wybrał LG L70, bo firma dobra i znana, a z Pentagrama podobno szybko się psują.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Xperia M jeżeli chcesz mniejszy ekran, L70 niestety nawet nie ma HD ale w tej półce cenowej nic lepszego w Polsce nie znajdziesz. Chyba że poszukasz używanej Moto G co zmiażdży wszystko w tej cenie.

Co do SGS2 miał swoje 5 minut kilka lat temu. 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...