Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które lepsze?

Biter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zależy od ubioru, ale na czysto to 2 wydają się lepsze. Co do mojej opinii o zalando.pl to zdecydowanie 5+ :)

Opublikowano

To zależy od ubioru i stylu :P Najpierw powiedz, jak się ubierasz to dopiero powiemy Ci, jakie buty będą pasowały :)

Przeważnie jakieś rurki, koszula coś w tym stylu.

Rurki niebieskie i brązowe.

Ogarnąłem teraz, że nie ma mojego rozmiaru tych butów.

Jakiś rozmiar 38/39

Opublikowano

Popatrz na RUnColors, dziewczyna zamawiała z tydzień temu i były fajne wyprzedaże.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

I tych bym nie założył i tych .. Ale jak dla mnie 2 lepsze ; d d

Chcesz kupić konto do Steam z CS go bądź innymi grami albo wypasiony Origin z FIFA 14 i innymi ? Luknij w moje tematy na giełdzie.

Konta sprzedaje także przez allegro ! ; )

Opublikowano

nr 1 ale w innym kolorze

i nie w zalando bo lipna jakosc i drogo

Ja zapłaciłem 30zł taniej, niż ze strony adidasa a dostawa w 3 dni ;) Było opóźnienie 1 dzień, ale powiadomili o tym mailem..

Opublikowano

Ja zapłaciłem 30zł taniej, niż ze strony adidasa a dostawa w 3 dni ;) Było opóźnienie 1 dzień, ale powiadomili o tym mailem..

ale my nie mówimy o adidasach tylko o vansach

na zalando jest drogo, jest wiele miejsc gdzie można zdobyc fajne buty w niższej cenie niz tu

­

Opublikowano

>vans

pojebało cię? kup normalne buty ze skóry zamszowej albo innej, tym bardziej że jest dużo promocji teraz.

to mi się udało kupić ostatnio http://www.zalando.pl/base-london-papillion-sznurowane-sportowe-niebieski-ba112a01f-k11.html

w ogóle ile ty masz lat mając nogę 38/39? Najpierw pomyślałem że to dziewczyna

Co masz do tego, jakie buty noszę. Podobały mi się conversy to je kupiłem, podobały mi się air maxy to je kupiłem. Masz jakiś problem, z tym.

Heh, lat mam 14. Kurde, teraz się będziesz śmiał. Tak? Masz racje, moja wina że mam taki rozmiar?

Czy ja prosiłem, o podawanie innych, butów nie z tej firmy o którą prosiłem? Nie? No, to po co podajesz.

Opublikowano

Co masz do tego, jakie buty noszę. Podobały mi się conversy to je kupiłem, podobały mi się air maxy to je kupiłem. Masz jakiś problem, z tym.

Heh, lat mam 14. Kurde, teraz się będziesz śmiał. Tak? Masz racje, moja wina że mam taki rozmiar?

Czy ja prosiłem, o podawanie innych, butów nie z tej firmy o którą prosiłem? Nie? No, to po co podajesz.

Pierwotnie chciałem w sumie ci doradzić, ale jak trzeba w gimbazie przyjść w vansach, bo dzieciaki innych marek nie znają to droga wolna. Sage

http://www.zalando.pl/vans-era-tenisowki-i-trampki-kolorowy-va215a01i-t11.html

Podaje guwnobuty aby jakiś debil nie dał mi kolejnych 15%

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Nie to nie twoja wina że masz waginę, to przez pedalskie geny.

AntyWarn. Jakbym miał wybrać buty dla pedała to 1 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...