Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta - GladoR

polaster64

Glador-restart czy nie? Chcesz stracić wszystko?  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz , żeby był restart Gladora, czy żeby wszystko zostało tzn eq, lvl, yangi,itp.

• Chcę aby zostało tak jak było, nie będę się opierdalał znowu 2 lata mam na pro eq i nie bede wydawał na to hajsu!
    • Wole zacząć od nowa, wydać wiele hajsu, stracić znowu kilkaset godzin życia na wyjebane eq i być z Darkiem który nie wbijał na 2 lata.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam tam k***a 250 lvl i nie chce zaczynam wszystkiego od nowa bo nie chce sie nikomu od nowa zaczynac ja gralam teraz z kolega na gladorze i mu sie tam podoba i nie chce zeby nic zmieniac dark nie wymyslaj byle czego bo pogorszysz serwer ja chce swoje eq i lvl miec taki jaki mial !

Opublikowano

Mam tam k***a 250 lvl i nie chce zaczynam wszystkiego od nowa bo nie chce sie nikomu od nowa zaczynac ja gralam teraz z kolega na gladorze i mu sie tam podoba i nie chce zeby nic zmieniac dark nie wymyslaj byle czego bo pogorszysz serwer ja chce swoje eq i lvl miec taki jaki mial !

to nie graj kretynie

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

to nie graj kretynie

Czy ty k***a wiesz o co tu chodzi? My k***a pracowaliśmy na to eq kilka miechów/lat i nagle jakiś c**j przyjdzie i wszystko zresetuje bo nie ma pieniążków na piwoo... jebnij się w ten pusty łeb i wtedy może coś wymyślisz?

Opublikowano

Haha, i taki wielki placz o zwykle eq na metinie ?.

Ja mam zamiar pograc na gladorze dla przyjemnosci a nie bo to by byc najlepszym ;]

Wyjdz na dwor przewietrz sie troche. Jak serwer byl powiedzmy, ze 'opustoszaly' to jakos nie plakales tak o to eq

tego moge byc pewny. Ja chce aby wszystko zresetowal i stworzyl nowy serwer i mam nadzieje, ze tak to zostanie

zrobione ;). Sam mam tam postac 250 i wiem, ze sporo strace ^^

Zapraszam na mój kanał YouTube. <-- KLIK

Jeśli interesują cie smartfony/tablety przedstawione z perspektywy gier to jest to właśnie kanał przeznaczony dla ciebie 

.DOMELO.

Opublikowano

Czy ty k***a wiesz o co tu chodzi? My k***a pracowaliśmy na to eq kilka miechów/lat i nagle jakiś c**j przyjdzie i wszystko zresetuje bo nie ma pieniążków na piwoo... jebnij się w ten pusty łeb i wtedy może coś wymyślisz?

kilka miechów, a full eq do 250 zrobiłem tam w 2 tygodnie, skończ p********.

Opublikowano

kilka miechów, a full eq do 250 zrobiłem tam w 2 tygodnie, skończ p********.

full k***a, pewnie nie perf założe się k***a...

Opublikowano

Wiesz.. Ludzie grali tam od początku i do końca.. grali w dni gdy na serwerze w tym mieś. było ledwo 40 osób... bo wierzyli że wejdzie Dark/Crypto, naprawi coś.. Ja też tak myślałem..

Nie chciałbym by ludzie stracili wszystko co osiągneli, w tym, ja nie chciałbym stracić ..

Opublikowano

Wiesz.. Ludzie grali tam od początku i do końca.. grali w dni gdy na serwerze w tym mieś. było ledwo 40 osób... bo wierzyli że wejdzie Dark/Crypto, naprawi coś.. Ja też tak myślałem..

Nie chciałbym by ludzie stracili wszystko co osiągneli, w tym, ja nie chciałbym stracić ..

Polać mu!

Opublikowano

w końcu się coś dzieje :O aż dziwne , że Dark i Crypto wbili na ten serw i ciekawi mnie skąd ty wiesz , że ma być reset skoro nawet forum nie działa  <3  widzę kolejne plotki pseudo graczy serwera GladoR :)

6nj43da5i3ty.png

Opublikowano

w końcu się coś dzieje :O aż dziwne , że Dark i Crypto wbili na ten serw i ciekawi mnie skąd ty wiesz , że ma być reset skoro nawet forum nie działa  <3  widzę kolejne plotki pseudo graczy serwera GladoR :)

Jakoś byłem z nim na forum. psuedo to mogę ciebie gownie nazwać więc nie pyskuj szczawiu

qhnkxc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...