Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ten dział.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Xperia M. Za taką cenę lepszego nie znajdziesz. :)

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Dupa z tego telefonu, kup sobie Samsung Galaxy S3 mini, mam takiego i szczerze polecam, nie zacina się, wbija wszystko i jest znanej marki, a to vertis nie wiem co to jest..

Idź z tym szajsem. Jedyny udany smart z serii S to sgs2, którego ci polecam, autorze tematu.

Opublikowano

Pojebalo cie. Z tą nakladka od androida ten telefon to gowno. motorola moto g o wiele lepsza.  Dorownuje samsung galaxy s3

Nie musisz od razu wyskakiwać z wulgaryzmami. Co kto woli, większość preferuje oryginalnego androida, a niektórzy jego modyfikowane wersje.

Opublikowano

Bo sie zesrasz tą motorolą. 

Mam xperia j, jak ktoś chce wziąć telefon tego typu z andkiem to niech oczekuje płynności na poziomie internet explorer.

21515.jpg

Opublikowano

Bo sie zesrasz tą motorolą.

Mam xperia j, jak ktoś chce wziąć telefon tego typu z andkiem to niech oczekuje płynności na poziomie internet explorer.

Co Ty pierdolisz? Wystarczy tylko dobry rom i kernel i z gowna mozesz zrobic telefon o 2 razy lepszych parametrach :)

Opublikowano

Ja mam sgs3mini i nie narzekam, możesz wgrać cm11, dziala bez żadnej zacinki. Ty szukasz 5-6 calowy telefon. To już jest phablet... Sgs3 mini ma 4 cale, jak Ci nie przeszkadza to, możesz kupić. Ps Touchwiz nie laguje na stocku... Rhide popadł w moto-manie, nie widzi innego telefonu. Moto g to lipa bo nie ma slotu na karte micro sd. Masz tylko (!) 16gb pamięci.

Opublikowano

Właśnie Moto G to najlepszy i jednocześnie najbardziej opłacalny telefon w tej cenie. I nie jest to tylko moje zdanie, a większości obeznanych w temacie ludzi. Jednak autor szuka czegoś większego... a wy mu wyjeżdżacie z jakimś plastikowym mini.

W tej cenie zainteresowałbym się Galaxy Note. Za ok 600zł można dostać telefon w bardzo dobrym stanie z zainstalowanym najnowszym Androidem. A ten Vertis ma jedną poważną wadę... ekran nie grzeszy rozdzielczością i PPI. Tego drugiego jest zdecydowanie za mało.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Ja mam sgs3mini i nie narzekam, możesz wgrać cm11, dziala bez żadnej zacinki. Ty szukasz 5-6 calowy telefon. To już jest phablet... Sgs3 mini ma 4 cale, jak Ci nie przeszkadza to, możesz kupić. Ps Touchwiz nie laguje na stocku... Rhide popadł w moto-manie, nie widzi innego telefonu. Moto g to lipa bo nie ma slotu na karte micro sd. Masz tylko (!) 16gb pamięci.

16 gb wystarczy. Ja mam teraz na telefonie 1,2 gb wbudowanego i mam nawet gry. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Szok, nawet masz gry #wow

Dzisiaj zamówiłem karte 32gb klasa 10. Do twojego super moto g takiej karty nie włożysz :)

Jak napisał pan dalej, samsung note byłby dobry jak chcesz duży ekran. Ewentualnie też samsung tab.

Opublikowano

Nazwa telefonu do 650 to: Ig I9 II.

A dlaczego:

Świetny wyświetlacz upakowany w małą obudowę, przyciski ekranowe nie zajmują ekranu, lekka nakładka, napewno mniejsza cena od lg l90. Co do lumii to brak personalizacji, słabsza muza i w ogóle WP. Porównaj wszystkie w sklepie to zobaczysz różnicę.

bez gif

Opublikowano

Dzięki chłopaki za propozycje.

http://versus.com/pl/samsung-galaxy-s3-mini-vs-motorola-moto-g

Motorola mnie strasznie przekonała. 4,5 cala i dual sim. Chyba, że macie coś jeszcze fajnego. Ogólnie jak z tym mitem? Nieznana firma to z*****a firma czy jak? ;/

Edit@ Mogę dojechać do 800zł

Dawniej Mounthains... :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...