Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexus Czy Sunwell

Nexus czy sunwell  

79 użytkowników zagłosowało

1. 1. Nexus czy sunwell?

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Prosze o glosowanie w ankiecie gdzyz mam dylemat ktory serwer wybrac.

I pytanie czy jak bede mial wersie wowa 3.3.2 do wtedy podzie mi np serwer nexus 3.1.3?

obrazwm.jpg
Opublikowano

Jak masz 3.3.2 to działają Ci tylko i wyłącznie serwery 3.3.2 . :)

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Osobiście poleciłbym ci sunwell grałem kiedyś na nim hordą i powiem że to była tragedia nic kompletnie nic nie działało więc przeniosłem się na nexus z tego co wiem nie działa ulduar i naxx czyli o good gear już śnisz a administracja na sunwellu podniosła portki i znowu wracam weź pod uwagę liczebność

sunwell 2.5k nexus 1k

do tego nexus stoi w miejscu a sunwell się rozwija no i mają premium system co pozwala "poszpanować" wg teraz sunwell jest godny uwagi nie to co kiedyś znowu powracam do niego żeby tym razem zagłębić się w ally :P (NE female warrior ^^).

Opublikowano

tak na nexusie niema laguw nawet gdy jest 2k osób bo sam tam gram

a na Sunwell są lagi nawet przy 1400 osobach skąd wiem bo byłem tam dziś i są niezłe lagi

więc polecam nexus

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To i to shit idź na bloodworlda ; p

Większość instancji oskryptowane. Jak nie Bloodworld to obco języczny jak nie ten to tylko global.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

Ja polecałbym Sunwell. Oczywiście grałem na nim kiedyś...Ale przestałem grać bo zrobiłem swój priv serwer na patch 2.4.3 na hamachi jak ktoś chce pograc pisac na GG: 11924017 PzDr B)

tgmsiatek.jpg

Opublikowano

Sunwell oczywiscie!! Sam gram :P narazie 24 lvl Siostra max lvl :P... Nick Agi. od Jeden minus tego serwera ze od 14:00-14:20 są częste resety serwera ktore trwają ok 2min. Często trzeba robic .Save ale da się przezyc te 20 min ^^

Drako1234 Mylisz się na Sunwellu gra bardzo duzo ludzi nawet wiecej niz 1400osob ok 1800... Lagow wlasnie brak 0 Wiem bo sam patrze jak siostra gra a Gra bo kilka godzin dziennie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem tak, grałem kiedyś na sunwell'u. Atmosfera była super, co chwile jakiś wypad na inste, bg, albo inne zabawy. Ogółem udało mi się zrobić jednego z najlepszych warków na serwie, zawsze przy bossach byłem pierwszy, drugi max trzeci w dps'ie, na bg 2-3 hordziaków to był pikuś. Potem wszedł wotlk. Expienie do tego 80lvl'a, bez questów wbijanie od 75-80 było trochę denerwujące ale jakoś dałem radę. Lecz dlaczego musiałem skończyć? Serwer był przenoszony bodajże na inną, lepszą maszynę. Postacie były przywracane po wpisie do odpowiedniego tematu, lecz mojej niestety nie przywrócili, i tak przestałem grać.

Na nexusie nie grałem więc nie będę się na jego temat wypowiadał.

Opublikowano

tak na nexusie niema laguw nawet gdy jest 2k osób bo sam tam gram

a na Sunwell są lagi nawet przy 1400 osobach skąd wiem bo byłem tam dziś i są niezłe lagi

więc polecam nexus

chyba śnisz mam neta 512 i gram na Sunwell bez żadnych lagów...

For_the_horde_by_czerew_by_Czerew.jpg
Opublikowano

Nexus to dobry server i go polecam czytajać o sunwell od was myśle ze servery ida w rozwiju w równym tempie

30364378.png

Opublikowano

SUNWELL

0 lagów !! (NOWA MASZYNA)

2k+ osób online przez cały dzień (oprócz szkolnego czasu)

naxx działa , prawie wszystkei hero i obsidiam sanctrum !!

JA