Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invasion CBT Giveaway

XszymerX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok. Aktywuję kod, dociągam 1,5 GB, wchodzę do gry. Nie widzę żadnej zmiany. Po minucie sprawdzania opisów wszystkich przycisków, pytam się na chacie gry jak uruchomić ten tryb. Na szczęście odpowiadają i go włączam. Dobra. Patrzę - jakaś mapa. Nie mam bladego pojęcia co gdzie jest i co jest czym. Wybieram na chybił trafił. Jestem na jakiejś stacji. Nie mam bladego pojęcia co zrobić, żadnego instruktażu, samouczka, zadań. Lecę do jakichś wrót i po ładowaniu jestem gdzieś indziej. Lece sobie absolutnie nie wiedząc co robić. Widzę że atakuje mnie jakaś wieżyczka, próbuje do niej strzelać. 3 sekundy później jestem już martwy.

Ta gra to jakiś żart, zero wsparcia dla nowych. Dlaczego nie może być jak w innych grach, że dostaje prosty komunikat pokazujący mi co mam kliknąć, co zrobić i dlaczego, do jakiego celu dążyć? Nie wiem, nie gram.

Opublikowano

N6HUT-HSFPJ-HJKUK-XMZLE-MYU3T-TQSAL

Tutaj macie klucz, wziąłem, a gra mnie nie zainteresowała po gameplayach.

6434527732.png76561198021029824.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...