Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jail-Prison

LexiR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hqdefault.jpg

adresserwera.pngs1.cubehost.pl:5012

Prison.png

sloty.png100

1.7.4.png

bialalista.png

premium.png

potwory.png

zwierzeta.png

nether.png

pvp.png

ekipa.png

Wypisana na Spawnie :)

dodatkowe.png

Każdego dnia są eventy! Bardzo miła/pomocna administracja!Posidamy auto logowanie Premium!

zwiiad.png

SS'y Naszego Serwera

jfZf.png

kfZf.png

lfZf.png

mfZf.png

nfZf.png

Banner:

image.png

JEŻELI WBIJE 20 OSÓB EVENT!

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@Swiezu Banner Dodany

Zapraszamy na event!

Opublikowano

heh.. podejrzewam że administracja to dzieci , na tabliczkach pisze "surwiwal" błędy ortograficzne na zasadach, diamenty,koxy,killofy diamentowe z enchantem za darmo.. no naprawde nie polecam ;)

Szkoda że ten serwer to nie "surwiwal" xD wytykasz błędy językowe a sam takowe robisz xD bardzo dobrze że dodali jeden diamentowy kilof na start z enchantem, nie jest aż tak trudno.

Opublikowano

heh.. podejrzewam że administracja to dzieci , na tabliczkach pisze "surwiwal" błędy ortograficzne na zasadach, diamenty,koxy,killofy diamentowe z enchantem za darmo.. no naprawde nie polecam ;)

Kilof Diaxowy Enchant Niezniszczalnosc 3 to tyle! Jest to pomoc dla nowych graczy!

A co do błędów to: Człowiek nie robot i błędy robi :)

Do kiedy mniej więcej potrwa ta przerwa?

Serwer już działa!

Zapraszam!

Opublikowano

Żałosny serwer. Bug na bugu. Nie mogę wywalić itemów, nie mogę się bić na pvp bo dmg nie zadaje, kopalnie się nie resetują, nie da się na sekcji b sprzedać cegieł.. grubo :D Serwer do dupy, nie polecam.

Opublikowano

Żałosny serwer. Bug na bugu. Nie mogę wywalić itemów, nie mogę się bić na pvp bo dmg nie zadaje, kopalnie się nie resetują, nie da się na sekcji b sprzedać cegieł.. grubo :D Serwer do dupy, nie polecam.

Dokładnie, jeszcze te błędy ortograficzne na tabliczkach... I ten super autorski skrypt na kupno sektorów hahaha. xD

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

hahaahahah beka ;D. Wbija admin, gdy gracze proszą go o pomoc, nagle wychodzi z serwera, no ale nic.. Następnie jeden z graczy zgłasza problem dot.  komendy /spawn, albowiem gracze z premium nie mogli jej używać, a nasz ogarnięty admin tepnął wszystkich na raz na spawn i był zadowolony, a gracze podku**ieni :D. Gdy wyraziłem swoją opinię na czacie, inni użytkownicy zaczęli wyrażać podobną, po czym czat został WYŁĄCZONY, a ja zostałem, [podejżewam, że inni też],  mutem na 10h.

Oficjalnie ogłaszam, iż ten serwer jest żenadą, przez takich adminów jak ten :D. Zapytacie o nick? xsTTREssX, czy jakos tak ;).

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...