Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasponsoruje serwer pod MT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jak sam temat mówi - zostanę sponsorem serwera Metin 2.

Jako iż po 4 miesiącach współpracy właściciel serwera Ethandia.pl (Sheila) postanowił mnie oszukać na pieniądze (na prawdę śmieszne pieniądze) i bez słowa zabrać wszystko i odejść jestem w stanie zasponsorować bardzo dobrą maszynę (32 gb ram, i7 4x4 3.66, dysk SSD 2x 500 GB) z pełną ochroną przed atakami DDoS.

Czego oczekuję od was?:

- rzetelności

- umiejętności prowadzenia serwera (zarządzania nim)

- logicznego myślenia

- serwera ukończonego w 99%, ewentualne poprawki przed startem

- kreatywności

Co oferuję?:

- serwer dedykowany (pod mysql, game oraz www) - co do parametrów dogadujemy się indywidualnie

- stabilny hosting

- ochronę przed wszystkimi atakami DDoS

- reklamę (jeśli widzę, że serwer ma potencjał)

- TS3

Jeśli spełniasz wszystkie w.w. punkty możesz śmiało pisać.

Kontakt:

- gg: 1058470

Opublikowano

"Jako iż po 4 miesiącach współpracy właściciel serwera Ethandia.pl (Sheila) postanowił mnie oszukać na pieniądze (na prawdę śmieszne pieniądze) i bez słowa zabrać wszystko"

Nie wszystko, posiadałeś przelewy oraz paypala.

Więc nie mów że oszukałem Cię na pieniądze.

Opublikowano

"Jako iż po 4 miesiącach współpracy właściciel serwera Ethandia.pl (Sheila) postanowił mnie oszukać na pieniądze (na prawdę śmieszne pieniądze) i bez słowa zabrać wszystko"

Nie wszystko, posiadałeś przelewy oraz paypala.

Więc nie mów że oszukałem Cię na pieniądze.

Wszystko co mówili o Tobie inni było najwidoczniej prawdą.

A więc nie oszukałeś, tak? Usunąłeś wszelkiego rodzaju kontakt do siebie, ostatnie wypłacone pieniądze wziąłeś dla siebie.

Dobrze wiesz na co przeznaczyłem pieniądze z PayPala + dopłaciłem ze swojej kieszeni (miałeś brać udział w projekcie, więc nie wziąłem ich do własnej kieszeni), z każdego przelewu się z Tobą rozliczałem, pisałem też że zostało 30 zł z przelewów, a Ty sobie wziąłeś z smsów ponad 300 zł, nadal twierdzisz, że nie oszukałeś? Tak jak Ci pisałem, czekam do jutra rana tj. sobota. Rozliczysz się ze mną (130 zł) i wszystko jest okej. Zrobisz jak uważasz.

I nie pisz proszę, że to co napisałem jest kłamstwem, oszczerstwem itp., bo wszystko jest w 100% prawdą.

Nawet nie poinformowałeś mnie o tym, że uciekasz - tylko z dnia na dzień, bez odzewu się spakowałeś (zachowanie gówniarskie).

Jeśli się zdecydujesz, moje dane masz, pieniądze możesz wysłać BlueCashem (wtedy 125 zł, odliczysz 5 zł za przelew).

-----------------------------------------

Temat aktualny.

Opublikowano

Odświeżam, oferta wciąż aktualna - zostały 2 serwery 32 gb.

Mimo małej ilości postów, jestem rzetelny - co potwierdza ciągłość serwera Ethandia.pl (który sponsorowałem przez 4 miesiące)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...