Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl błąd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyłącz antyvirusa oraz firewalla, odpal patcher jako administrator.

Po patchu włącz grę i nie powinno być problemu.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Cały czas mam wył zapore  , antywirusa nie mam  tylko mam wł program nwm do czego on ale ta antywirus  raczeej  nie jest  NVIDIA  GeForce Ecperience  .  ;/

Opublikowano

Odpalasz patcher jako administrator?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ja miałem taki problem kiedy miałem na dysku C client'a o dziwo jak dałem na dysk D to mi to przeszło, może tobie też pomoże spróbuj.

Opublikowano

Odpalasz patcher jako administrator?

TAK 

Ja miałem taki problem kiedy miałem na dysku C client'a o dziwo jak dałem na dysk D to mi to przeszło, może tobie też pomoże spróbuj.

Próbowałem na dysk c , e i c dalej to samo  ... 

Opublikowano

Wejdź do folderu z clientem, po czym usuń plik "Locale" z folderu "Pack" i spatchuj go ponownie, powinno pomóc.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam mam taki problemik .Gdy wchodze do groty to znajduje sie w podłodze oraz wszystkie moby proszę o pomoc :)

Wgrywałeś jakieś hacki, kamer moda na przykład?

Zaktualizuj clienta - spatchuj/zainstaluj ponownie.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...