Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ikonami na serwerze

RadekW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam problem. Po prostu na serwer nie moge wgrać ikon a jak jakąś uda mi się wgrać to cześć osób widzi a cześć nie. Stało się to prawdopodobnie po tym jak wgrałem jakiś plik  na serwer, który zmieniał tam porty ale go usunąłem i dalej to jest albo jeszcze jak wpisywałem komendy, ipconfig coś takiego, żeby na gametracku był widoczny. Usunąłem pliki ale wgrałem na nowo ale było to samo więc pewnie pliki systemowe coś blokują.

Opublikowano

pliki czystego TSa nie mogą Ci nic blokować ...

Jaka jest wersja servera TSa? Na jakim systemie stoi?

Możliwe że też wersja clienta TSa u poszczególnych osób jest starsza/nowsza i w tym tkwi problem.

Spróbuj jebnąć reins, uprzednio robiąc kopie bazy i channeli, aby Ci wszystko nie zniknęło. ;)

Opublikowano

A może prościej niż koledzy w jakim formacie ikonki masz? polecam total commandera i przerobienie formatu wszystkich nawet jeśli mają na właściwy mi tak pomogo z niektórymi mając png to i tak nie chciały się wrzucić.

In your dream.

Opublikowano

Jest to problem w nowej wersji serwera. Każdy serwer TeamSpeak3 ma ten problem gdy jest na najnowszej wersji. Nie mają problemu osoby na starych plikach serwerowych. Jak będzie nowa wersja servera wtedy prawdopodobnie wszystko będzie ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...