Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza gra MMORPG?

Najlepsza gra MMORPG?  

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepsza gra MMORPG według Ciebie?

• Last Chaos
      3
    • Aion Online
      8
    • Tera Online
      12
    • Elsword
      2
    • Lineage 2
      1
    • Mu Online
      2
    • Nostale
      5
    • Cabal Online
      1
    • Silkroad
      0
    • Allods Online
      0
    • Archlord 2
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałbym wiedzieć, jakim Twoim zdaniem jest najlepszy mmorpg, nie wymieniłem tu gry Neverwinter oraz Metin 2 gdyż wbiłem w nich maksymalny level lub znudziły mi się.

Nie chodzi mi o MMORPG - Samochody tylko o Średniowiecze + magia etc.

@Edit

Jeżeli nie ma jakiejś gry w ankiecie to piszcie w temacie, najwyżej dodam o ile będzie w moim typie.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Tera Online - świetna grafika, ciekawe rasy i klasy. Ładne zbroje, krajobrazy, dungeony, bg, itd. Dla mnie minusem jest monotonność misji :P

Monotonność misji ? Tzn Idź zabij 1000 potworów i wróć do mnie ?

Tak, ale wiem, że na tym polega MMO. Wkurzało mnie też to, że potwory powtarzały się na różnych mapach (np. Bazyliszki ~ "Lumbertown", potem na pustyni ~ nie pamiętam nazwy tej mapy). Ale i tak jak na razie ten MMO wg mnie jest najlepszy.

Opublikowano

Tera Online - świetna grafika, ciekawe rasy i klasy. Ładne zbroje, krajobrazy, dungeony, bg, itd. Dla mnie minusem jest monotonność misji :P

Monotonność misji ? Tzn Idź zabij 1000 potworów i wróć do mnie ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Z wymienionych najlepiej grało mi się w Aiona, aczkolwiek Tera również była ciekawym urozmaiceniem wśród zwyczajnych MMO. Natomiast ostatnio zainteresował mnie SWTOR, który mimo niepochlebnych opinii wcale nie jest złą grą.

Opublikowano

Z wymienionych najlepiej grało mi się w Aiona, aczkolwiek Tera również była ciekawym urozmaiceniem wśród zwyczajnych MMO. Natomiast ostatnio zainteresował mnie SWTOR, który mimo niepochlebnych opinii wcale nie jest złą grą.

Niestety, nie lubię gier starwars, aczkolwiek również rozważam nad Aionem i Terą, z gameplayów wynika, że Tera Online ma Fajne bossy, dungeony (grafika ogólnie), a Aion ma fajne postacie.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

mi sie fajnie gra w tere,  aktualnie mam 2 postacie na 17 lvlach wiec sie nie podziele co mi sie nei podoba, ale juz mi sie zaczely misje w stylu np zabij 30 potworow.

dodatkowo wkurzylo mnie jak prawie konczylem misje z eskorta a tu j*b jakis debil mnie zabil i od nowa-,-

<>

Admin Cienia
Opublikowano

Wybór wśród tego typu gier jest spory, do tego każdy ma inny gust, więc trudno wybrać tutaj najlpsze MMORPG. Mnie osobiście najlepiej grało się w Drakensang Online, Allods Online oraz Silkroad.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Siema, chciałbym wiedzieć, jakim Twoim zdaniem jest najlepszy mmorpg, nie wymieniłem tu gry Neverwinter oraz Metin 2 gdyż wbiłem w nich maksymalny level lub znudziły mi się.

Nie chodzi mi o MMORPG - Samochody tylko o Średniowiecze + magia etc.

@Edit

Jeżeli nie ma jakiejś gry w ankiecie to piszcie w temacie, najwyżej dodam o ile będzie w moim typie.

Graj w Last Chaos, niezapomniany klimat i to coś, co przykuwa do gry. :D

zSCFQrN.png

Opublikowano

Graj w Last Chaos, niezapomniany klimat i to coś, co przykuwa do gry. :D

W last chaos grałem kiedyś ;D

Poza tym moderator zawsze będzie ciągnął ludzi do swojego działu ;C

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Neverwinter

Pisałem, że nie chcę Neverwinter.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

>Najlepsza gra MMORPG

>brak WoW'a

Nie chcę tej gry ;-;.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Muszę się zgodzić z tym iż Tera i Aion to dwie świetne gry, aczkolwiek jak dla mnie nie ma w nich klimatu, nie możesz dokładniej poznać gry po każdy quest pcha cię do przodu i jeśli nikt ci nie pomaga w poznawaniu świata  ominiesz 50% tego co oferuje gra . Zgadzam się z Neoxyh, jeśli szukasz gry wyjątkowej i z klimatem zapraszam do Last Chaos . Może nie jest jakaś super mega z bajerancką grafiką, ale jeśli się wciągniesz i znajdziesz ekipę do gry jest naprawdę fajnie :) 

Opublikowano

Ja się pytam gdzie jest opcja Metin?  xD

Z ankiety Tera

Nie chcę metina, jest to opisane w 1 poście ;C

Proszę wszystkich o zaznaczenie swojej decyzji na ankiecie, tak będzie łatwiej porównać (jak na razie gram w aiona).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...