Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PY Tombola - Thoria.eu

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawiść i zazdrość mało umiejętnych osób zmusiła mnie do udostępnienia niniejszego kodu na tym forum. Pozdrowienia dla pewnego bonzo który potrafi tylko rozpakować klienta ;)

Filmik z działania jeszcze dzisiaj w dziale Media zostanie udostępniony. Nie udzielam pomocy z implementacją do świata gry.

Wygląda to tak:

yGQZmbL.jpg

DL:

http://wklej.to/ToUwn

pw: adams

logo.png

Opublikowano

Tacy już są.. Ja nie użyje nawet tego gotowca bo szanuje twoją pracę i umiejętności jakie posiadasz. 

Opublikowano

Nie zawiść i zazdrość a troska o graczy, nie lubię gdy administracja ignoruje graczy :)

@top

Z którą wersją pythona działa kod?

Opublikowano

Nie zawiść i zazdrość a troska o graczy, nie lubię gdy administracja ignoruje graczy :)

@top

Z którą wersją pythona działa kod?

Tak jak Adams napisał - "Nie udzielam pomocy z implementacją do świata gry."

A co do relacji Gracz - Administrator na serwerze Thoria - wszystko jest wspaniale wystarczy siedzieć na ts3 lub udzielać się na forum. Adams czas czas pracuje nad serwerem i nie widzi w grze wiadomości od graczy kontakt jest tylko głosowy.

Wykonanie w pełni profesjonalne czekamy na wasz start.

ABC

Opublikowano

A dlaczego zastrzegasz sobie prawa do skryptu wykonanego dla nielegalnego, kradzionego clienta gry Metin2? Jeśli nie masz licencji od Ymir Entertainment to nie masz prawa sobie go zastrzegać :)

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

A dlaczego zastrzegasz sobie prawa do skryptu wykonanego dla nielegalnego, kradzionego clienta gry Metin2? Jeśli nie masz licencji od Ymir Entertainment to nie masz prawa sobie go zastrzegać :)

Ważne że skrypt jest oryginalny, może skrypt działa na swoim kliencie? Kto wie czy swojego nie ma? pierdu pierdu i c**j z ymirem

aw @  # !  - wylosowany item ląduje do magazynu IS?

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Od 2-3lat ciągle ten jeden argument. Nie znudził się Wam?

Jak używacie photoshopa z baardzo długą licencją trial, i zrobicie na nim jakąś fajną grafikę, to też nie macie do niej praw, bo nie macie licencji Adobe?

Topic.

Dobry pomysł i wykonanie.

sygnatura2.png

Opublikowano

Skrypt jest autorski nie ważne czy klient jest produkcji "Ymir" czy też nie. To że jest napisany właśnie pod Metin2 nie oznacza że nie może sobie zastrzegać praw do własnego skryptu napisanego w języku python.

Filip pomyśl.

dCrwk2h.gif

Opublikowano

Systemik bajera, podrzuć może jeszcze *.tga :D Dzięki soł macz za wstawkę

wu34ZmS.png

Zapraszam na fanpage (kliknij w obrazek). Będzie fajnie

:)
Opublikowano

Systemik bajera, podrzuć może jeszcze *.tga :D Dzięki soł macz za wstawkę

to już sam ogarnij bo nie chce mi się tego szukać :P

fajna rzecz ;3

nie trzeba do tego żadnego questa? Można to dodać w  jednym pliku i wrzucić do  root?

Nie udzielam pomocy z implementacją do świata gry.

logo.png

Opublikowano

no no panowie ładnie gz pomysł może nie autorski bo na globalu było lecz w IS a nie w grze

fajnie zrobione tylko mam 1 zastrzeżenie do osoby co kodowała według mnie lepiej było by zrobić na 1 "img" i skalować plikiem "sub" mniejsze obciążenie klienta ^^ po za tym fajnie nie wykorzystam bo mam  swoje zasady :D 

Opublikowano

Dobra sprawa z tą loterią, też jakiś czas temu dodaliśmy na Tyrie :)

570881404846681483446.png

Opublikowano

A skacze do gardła B, B skacze do gardła C a C skacze do gardła A.

Widzę, że kto mieczem wojuje ten od miecza ginie się tutaj idealnie sprawdza, może teraz do niektórych dotrze jak debilni są i jak debilnie się zachowują w internecie. (nie obchodzi mnie wasz real)

Pomysł jest w porządku, skryptu nie ocenię bo nawet mi się linka nie chce otwierać.

Pis Joł Nyggas.

0LsM05U.png

Opublikowano

no no panowie ładnie gz pomysł może nie autorski bo na globalu było lecz w IS a nie w grze

fajnie zrobione tylko mam 1 zastrzeżenie do osoby co kodowała według mnie lepiej było by zrobić na 1 "img" i skalować plikiem "sub" mniejsze obciążenie klienta ^^ po za tym fajnie nie wykorzystam bo mam  swoje zasady :D

developerzy eh.. ja może na cliencie się nie znam no ale przeżywasz pobieranie obrazka.. a jak pakujesz clienta jakimś packerem z wysoką kompresją to jakoś nie patrzysz na to że zwiększa to jego obciążenie..

Opublikowano

developerzy eh.. ja może na cliencie się nie znam no ale przeżywasz pobieranie obrazka.. a jak pakujesz clienta jakimś packerem z wysoką kompresją to jakoś nie patrzysz na to że zwiększa to jego obciążenie..

Pewnie też nie wie, że 1 img podzielony na suby nie robi różnicy lub nawet bardziej obciąża gdy ktoś źle scali obrazy w 1 img.

0LsM05U.png

Opublikowano

Bardzo dobry pomysł !

Nie ma tu nic skomplikowanego (niektórzy wymyślają do metka niestworzone rzeczy) a tutaj prosze..

Wszystko ladnie i graczom tez sie spodoba bo co dzien mają szanse na ciekawą nagrode :)

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Fajne wykonanie, tylko animacje podmienić pod jakiś fajny nowy efekt i będzie idealnie.

Koło losu miało być na naszej stronie, ale niedoszły Web-Developer BombWork jak zwykle skopał sprawę.

Dobrze, że chociaż Devy z Thori nie zawodzą, to dodamy do gry.

Najprawdopodobniej wykorzystamy to na naszym serwerze, do podziękowań dorzucimy wasz serwer, bo jest to jednak przydatna rzecz.

Pozdrawiam was serdecznie po podoba mi się to, że masakrujecie lewaków z MPC i dodatkowo robicie przydatne prace.

24b5car.jpg

Opublikowano

Dla tych co nie umią takiego czegoś zrobić to duża szansa na to, aby to mieć,
Ja osobiście tego nie użyję, ale bardzo dziękuje za stawke oraz pozdrawiam ;]

Opublikowano

Dla tych co nie umią takiego czegoś zrobić to duża szansa na to, aby to mieć,

Ja osobiście tego nie użyję, ale bardzo dziękuje za stawke oraz pozdrawiam ;]

Prawda jest taka, że jest to świetny materiał edukacyjny i należy się im za to zimny browar.

Teraz na pewno GUI będą ciekawsze.

Jeszcze raz wielkie dzięki i czekam na wasze kolejne wstawki, bo gówna tutaj nie wstawiacie.

A te zawistne osoby wcale mnie nie dziwią, bo robota jest bardzo dobra, a mało kto tutaj coś takiego potrafi zrobić.

Kto to ten tajemniczy bonzo?

@Edit & Down

Dobrze wiedzieć, że mamy tutaj takich poważnych hakerów, którzy potrafią zobrazować Watch Dogs w życiu realnym.

Wielki szacunek dla jego umiejętności i osobowości.

A teraz śmigam do komputerowego po nową płytę główną - Tak na wszelki wypadek...

24b5car.jpg

Opublikowano

Prawda jest taka, że jest to świetny materiał edukacyjny i należy się im za to zimny browar.

Teraz na pewno GUI będą ciekawsze.

Jeszcze raz wielkie dzięki i czekam na wasze kolejne wstawki, bo gówna tutaj nie wstawiacie.

A te zawistne osoby wcale mnie nie dziwią, bo robota jest bardzo dobra, a mało kto tutaj coś takiego potrafi zrobić.

Kto to ten tajemniczy bonzo?

Jakiś koleś który 'zastraszał' nas że udostępni Nasze nowości na forum - a zrobiłem tak że sam udostępniłem bo wiem że nie zabraknie mi pomysłów na nowe systemy które mogę wdrożyć :)

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...