Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silver bez trolli? niemożliwe!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc tak, z silvera wyjść sie nie da jeżeli masz ch*jowe mmr. Dopiera mi ciągle takich trolli co ciągle spamują i wyzywają innych graczy, lub też wychodzą na afk. Zaczynałem od silvera 4, a maksymalnie doszedłem do silver 3 i przegralem serie. Kiedyś nie grałem zbyt dobrze, ale teraz by się nie chwalić gram dużo lepiej niż ten poziom w silverze, ale wyjść nadal nie mogę. Wczoraj wyszedłem z silver 5 do silver 4 100 lp i skończyłem grę,a dziś wchodzę i grając kilka meczy już wiem, że teraz będe miał trolli w teamie przez jakiś czas.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

A co sie dziwisz? tam latają za fragami czego wynikiem jest przegrana gra bo w late czy mid game :  farma>fragi. Co widać po Akali xD. Albo ta Nidalka support 1 item porządny złożony a reszta to troll :D

Opublikowano

daj ss z mpc wrzuć na upload i wklej link tu .

prawdziwy informatyk zrobi ci to bez pobierania pliku

http://www33.speedyshare.com/sJpXR/download/Bez-tytulu.png < screen

Co poradzisz, graj takimi postaciami jak Master Yi na pewno wyjdziesz ;).

@kodex test

@Miszczu test przed edycją nie idzie użyć upa, po bez problemu idzie.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Kolejny człowieczek, który płacze, że nie da się wyjść ze silvera (tym razem).

Otóż coś Ci powiem, byłem w tym sezonie Bronze 3, spadłem sobie do B4. Obecnie jestem Gold 4, wszedłem po około miesiącu. Być może to i długo, ale jak zaczynając od B4 nie było łatwo :D

Więc sorry, ale rzeczywiście, nie da się wyjść..

Po za tym naucz się farmić.. 178 farmy w 47 minucie? Jaja sobie robisz synu?

Jeśli chcesz wyjść, to po prostu się naucz grać, bo nie da się w każdym meczu mieć trolli/afkerów ;c

Nie sądzisz?

Po za tym jak widać flame'owałeś.. GG WP z takim nastawieniem.

Życzę Ci z całego serca wejścia do Brązowej ligi, tam sobie będziesz mógł narzekać, bo jak widać tam jest Twoje miejsce.

@Edit @morness

Ale tego pliku nie trzeba pobierać.. klikasz i Ci się wyświetla screen ;o

Opublikowano

Kolejny człowieczek, który płacze, że nie da się wyjść ze silvera (tym razem).

Otóż coś Ci powiem, byłem w tym sezonie Bronze 3, spadłem sobie do B4. Obecnie jestem Gold 4, wszedłem po około miesiącu. Być może to i długo, ale jak zaczynając od B4 nie było łatwo :D

Więc sorry, ale rzeczywiście, nie da się wyjść..

Po za tym naucz się farmić.. 178 farmy w 47 minucie? Jaja sobie robisz synu?

Jeśli chcesz wyjść, to po prostu się naucz grać, bo nie da się w każdym meczu mieć trolli/afkerów ;c

Nie sądzisz?

Po za tym jak widać flame'owałeś.. GG WP z takim nastawieniem.

Życzę Ci z całego serca wejścia do Brązowej ligi, tam sobie będziesz mógł narzekać, bo jak widać tam jest Twoje miejsce.

@Edit @morness

Ale tego pliku nie trzeba pobierać.. klikasz i Ci się wyświetla screen ;o

I pisze mi to osoba, która na forum publicznym nic nie wnosi od siebie, tylko krytykuje innych. Ja po prostu podzieliłem się swoja opinią i tyle. Jeżeli starannie czytałeś to co napisałem, powinieneś wiedzieć, że mam strasznie słabe mmr, ponieważ gram w to dopiero może z pół roku, a na początku nie grałem zbyt dobrze,a teraz gdy już mam te 1000 gier przegranych mogę coś powiedzieć na ten temat. Może i się da wyjść z tego cholernego silvera, ale jeżeli ja wychodze w 1 dzień o 3 dywizje wyżej a na następnym dzień jestem już z powrotem o 1/2 dywizje w dół to nie jest wina moja, ale po prostu takich ludzi mi dopiera. Jeżeli gra się teemo na adc, albo morgana w jungli to na prawde ciężko jest wygrać z takim teamem. Co do mojej farmy to miałem sporą ilość jak na tą grę, ponieważ cały czas leciała na nas presja i musiałem więcej gankować niż farmić. Akali na midzie w ogóle nie grała tylko chodziła po wszystkich liniach. To nie są popieprzone lcs czy coś innego że gra polega na tym by przez cała grę farmić, bo tutaj się po prostu nie da, a dlatego, że przez cała grę przeciwnicy wywierali na nas presje i nie było kiedy farmić... ale co ty możesz wiedzieć, przecież jesteś tylko internetowym krytykiem..

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Graj postaciami dobrymi do wycerrowania oraz staraj się grać więcej w godzinach wieczornych. ;P

Ja przed 22 na LoLa nie siadam ;P

Powodzenia!

Opublikowano
Może i się da wyjść z tego cholernego silvera, ale jeżeli ja wychodze w 1 dzień o 3 dywizje wyżej a na następnym dzień jestem już z powrotem o 1/2 dywizje w dół to nie jest wina moja, ale po prostu takich ludzi mi dopiera.

Oczywiście, że nie Twoja, zapewne moja wina, że ktoś płacze, że nie może wyjść z silvera. Jesteś typowym człowiekiem, który mentalnie jest challangerem, a fizycznie brązem/silverem. Skoro ludzie wchodzą do dimanetów, challangerów, to masz rację, nie da się wyjść z brązu, czy tam silvera ;/

To nie są popieprzone lcs czy coś innego że gra polega na tym by przez cała grę farmić, bo tutaj się po prostu nie da, a dlatego, że przez cała grę przeciwnicy wywierali na nas presje i nie było kiedy farmić... ale co ty możesz wiedzieć, przecież jesteś tylko internetowym krytykiem..

Jak biegasz po liniach, to się nie da farmić.. miałeś niby full build, ale pomyśl, że gdybyś miał chociaż te 300 farmy, skończył byś go o wiele wcześniej, co mogłoby wpłynąć na rozgrywkę w znaczny sposób, dalej uważasz, że po co farmić? Tak.. jestem internetowym krytykiem.. pięknie ubrałeś to w słowa. Wiesz czym się różnimy? Gardzę ludźmi którzy zwalają winę na swój team, a swoich błędów oczywiście nie widzą.. Kto to jest najczęściej? Oczywiście gracze z "najwyższych" dywizji..

I jeszcze ten flame.. człowieku, co Ty chcesz zdziałać obrażając kogoś? Co to da? Bo gdyby ktoś mnie obrażał, to ja bym go i tak olał.. ale według flamerów taki gracz zacznie grać o niebo lepiej.. Potem ludzie się dziwią, że ktoś idzie AFK lub pisze coś jak: ok, i go feed. LOGIKA!

Opublikowano

Nie uważam się za  żadnego challangera, ani też nikogo nie obrażałem. Ta akali pisała za każdym razem report ks, report idiot, report bot, report feed i ciągle to samo, więc po tym, że napisała report shyvanna nie możesz stwierdzić raczej ,że kogoś wyzywałem. Ja jedynie chcę aby te rozgrywki miały wyższy poziom, a nie tylko wyzywanie się i spinanie do innych, że 2 razy się upadło i już nie ma sensu grać.. ale myślę, że na gold/platyna już poziom jest większy, a ludzie nie walczą cała grę tylko też grają pasywnie. Prawda jest taka, że jest wiele osób co na prawde dobrze grają i siedzą w brąz /silver wiedzą, że wyjść z tego jest bardzo ciężko jeżeli ma się słabe mmr. Inaczej jest jeżeli masz konto i zaczynasz grę na tzw. smurfie  bo wystarczy dobrze zagrać te 10 gier i już nie musisz się martwić dalej. Ja nawet mogę sobie siedzieć w tym silverze, ale niech te mecze będa ciekawe, a nie tylko idzie się midem 5 na 5 i walka może się uda może nie...

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Śmiejecie się, że ma 178 farmy w 47 min... Jeśli pomaga drużynie cały czas i farmi co tylko może, gdy masz sytuacje gdzie wszyscy siedzą Ci na lini z dobre 10 min. bo teamfight'y ale Ty i tak napiszesz jaka gówniana farma w tej minucie, NIE widząć całej ROZGRYWKI. 

Śmieszą mnie tacy ludzie ale cóż. 

Co do tematu to da się wyjść, ja w ciągu dnia wyszłem do tego S4 spadłem do S5 i znów wyszłem. Tak śmiejcie się ,że grać nie umiem. 

Więcej nie pisze Pozdrawiam! 

--------------------

Od nowa jakbym miał zaczynać te 10 gier, napewno miałbym wyżej niż S3, dlaczego? Bo teraz gram dużo lepiej. Gram często z kolegami na goldy/platyny i jakoś często wygrywam swoją linie. 

Ale po co od nowa zaczynać i sie męczyć :P 

Opublikowano

To mam dla Ciebie kilka rad, które możesz spróbować zastosować:

• mute od razu każdego w grze (lub po prostu kogoś, kto zaczyna obrażać)

• w champ selekcie napisz pref ... (lane), jak ktoś Ci go zajmie, to po prostu idź gdzie indziej, by uniknąć kłótni

• jak idziesz topa, zawsze bierz teleport, może akurat przyda się na bota i dzięki temu zapobiegniesz przegranej

• staraj się w ogóle nie komunikować na czacie, bo jest to zbędne (po coś są te pingi)

• jeżeli widzisz, że ktoś coś pięknie ugrał, napisz gj lub wp (głupi wyraz, a czasem motywuje)

• ZAWSZE róbcie smoki, barony, buffy przeciwników itd

• jak grasz junglę, staraj się zcounter-junglować gracza

• jeżeli wygrasz linię, staraj się roamować, zawsze jakieś kille mogą wpaść, które możesz oddać innym liniom

• i najważniejsze.. w miarę możliwość farm ile się da, jak gracze zbierają się mid, ale np. bot sam się pushuje, to zejdź na bota, wyfarm to, co się da i wracaj na lane

Ja nawet mogę sobie siedzieć w tym silverze, ale niech te mecze będa ciekawe, a nie tylko idzie się midem 5 na 5 i walka może się uda może nie...

W takim wypadku (w miarę możliwości) bierz mida, który ma dobry poke (przykładowo ziggs, przed TF możesz tyle bomb użyć, że ostatecznie TF możecie wygrać).

Opublikowano

Mam 120 gier ziggsem 57% to wygrane, jeżeli w teamie jest np. master/yasuo czy jakaś inna postać, która nafeedowana robi solo pente to oddaje zawsze kille w razie możliwości. Farmie na tyle ile moge, a jeżeli chodzi o linie to na każdej nauczyłem się  w miare dobrze grać, więc jest mi to obojętne gdzie pójdę. Staram też się dopierac postacie tak, aby w teamie miec chociaż troche acc, jak i nienajgorszy dmg. No nic wrzucę wam poźniej ss z kolejnej gry ;>

/EDIT

Kolejna porażka, tym razem TOTALNA...

beznazwy2sj.jpg

screLy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...