Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przenosiny z EU-NE

Gość Mistrzu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

mam takie pytanie - ostatnio zauważyłem, że wciąż mam darmowe przeniesienie z EUNE na EUW i teraz nachodzi mnie pyta, czy warto?

Moja aktualna dywizja to G1, MMR dość wysokie (gram z platynami III / II i dostaję po 25/26 LP). 

Opublikowano

Większość powie, że tu i tu jest taki sam poziom, i w sumie to może prawda bo na euw też znajdą się trolle i afki, ale jednego możesz być pewny, że gracze na euw mają lepszą kulturę i nie flejmują jak polaczki na nordicu. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Jeśli masz możliwość polecam się przenieść. Na EUW panuje większa kultura oraz mniejszy flejm. Może poziom niczym się nie różni ale ze względu na samą kulturę warto ;)

Opublikowano

Przenoś się na EUW jak masz mmr do gry z platynami, na pewno są to lepsi ludzie niż boostowane cebulaki na eune

na EUW/NA najwięcej osób siedzi w dia 5-gold 5,  boostowanych żeby dostać nagrodę za sezon.

Znajdziesz może takiego streamera jak imba, diamond 2 ale nic poza tym. Poziom taki sam, flame też, ( większość to tych lepszych graczy dia 1 + - podaję przykład C9 LemonNation )

f1a327ea2f.png

Opublikowano

ALE MAMA BEKĘ Z LUDZI KTÓRZY MYŚLĄ, ŻE NA EUW JEST MNIEJSZY FLAME I WGL QRDE INNY POZIOM, ŻE EUW BRONZE1 => EUNE DIAMONT 69 xD

2g3Mgnq.jpg

Poziom jest taki sam na obydwu serwerach, flame też jest taki sam na obydwu serwerach, JEST TYLE SAMO IDIOTÓW na obydwu serwerach, JEST TYLE SAMO AFKERÓW na obydwu serwerach, JEST TYLE SAMO BOLOWCÓW NA OBYDWU SERWERACH. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

ALE MAMA BEKĘ Z LUDZI KTÓRZY MYŚLĄ, ŻE NA EUW JEST MNIEJSZY FLAME I WGL QRDE INNY POZIOM, ŻE EUW BRONZE1 => EUNE DIAMONT 69 xD

Poziom jest taki sam na obydwu serwerach, flame też jest taki sam na obydwu serwerach, JEST TYLE SAMO IDIOTÓW na obydwu serwerach, JEST TYLE SAMO AFKERÓW na obydwu serwerach, JEST TYLE SAMO BOLOWCÓW NA OBYDWU SERWERACH. 

na pewno nie masz tyle samo szarych komórek co d1 z euw, skoro nazywasz takie osoby debilami

euw > eune od zawsze, pewnie wbiłeś goldzika na farcie i cieszysz miche.

top - przenoś sie, na euw od diamonda zaczyna sie poziom wiec warto przemeczyc sie w platynie.

Opublikowano

Ok, dzięki za rady. Postanowiłem się przenieść, przy okazji zaoszczędzę 13,9k IP na zmianę nazwy. :D

'Lubię to' rozdane, a temat sam sobie zamknę.

Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...