Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konstruktywna krytyka

Chill Out

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam małą prośbę oraz pytanie, czy chciało by się komuś poświęcić chwilę czasu na pooglądanie gameplay'a ?
Nie chodzi mi tu o nabijanie sub, wyświetleń lub coś w tym stylu zależy mi na tym aby ktoś doświadczony ocenił moją grę, farmę itp.
nagroda to co tam chcecie limit plusów czy pięć w profilu. Bo szczerze mówiąc nie wiem czy to ja źle gram czy to wina drużyny ale skoro grałem rankeda Lee vs Renekton (niby couter lee) skończyłem grę 6/0/16.
Także czekam czy ktoś będzie chętny bo nie będę nagrywał na darmo :P
Teraz pytanie prosiłbym o jakiś program którym można nagrać całą rozgrywkę, który jest darmowy nagrywa w HD i nie powoduję dużych spadków FPS. Nie wiem czy mam dobry komputer więc daje screen

http://zapodaj.net/0c65565faa2ee.bmp.html

Opublikowano

Siema, mam małą prośbę oraz pytanie, czy chciało by się komuś poświęcić chwilę czasu na pooglądanie gameplay'a ?

Nie chodzi mi tu o nabijanie sub, wyświetleń lub coś w tym stylu zależy mi na tym aby ktoś doświadczony ocenił moją grę, farmę itp.

nagroda to co tam chcecie limit plusów czy pięć w profilu. Bo szczerze mówiąc nie wiem czy to ja źle gram czy to wina drużyny ale skoro grałem rankeda Lee vs Renekton (niby couter lee) skończyłem grę 6/0/16.

Także czekam czy ktoś będzie chętny bo nie będę nagrywał na darmo :P

Teraz pytanie prosiłbym o jakiś program którym można nagrać całą rozgrywkę, który jest darmowy nagrywa w HD i nie powoduję dużych spadków FPS. Nie wiem czy mam dobry komputer więc daje screen

http://zapodaj.net/0c65565faa2ee.bmp.html

Program do nagrywania? Action :).

Podaj kanał to wpadnę :). Głównie komentarz musi być żywy i ciekawy <--"To się ceni"

Opublikowano

k***a, przeczytaliście co napisałem w pierwszym poscie ? chodzi mi o to żeby jakiś dobry gracz powiedział co robię źle ocenić moją grę proszę czytać ze zrozumieniem nagram grę i wrzucę tu

Opublikowano

Robisz niepotrzebnie problem. Jakbyś od razu podał kanał z nagranymi filmami (tak, rozumiem, nie nagrałeś) to już te osoby, które się wyżej wypowiedziały, by to może oceniły. Na forum jest na tyle dużo osób, że ktoś by się znalazł.

fanboy19_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Ściągacz BaronReplays, nagrywa grę automatycznie BEZ ŻADNYCH SPADKÓW FPS (bo nagrywa tak jakby replay z gry) i dajesz tutaj ten plik (waży zazwyczaj 1mb chyba). 

PMK3yt4.png

Opublikowano

k***a, przeczytaliście co napisałem w pierwszym poscie ? chodzi mi o to żeby jakiś dobry gracz powiedział co robię źle ocenić moją grę proszę czytać ze zrozumieniem nagram grę i wrzucę tu

Dobry gracz tak? No to kolego dobrze trafiles, posiadam duże doświadczenie w siedzeniu w drewnie, ba jestem tam mistrzem! Jestem także mistrzem w technice SBTW (SpaceBearToWin) Aktualnie posiadacz premium na brazz.. BoLu XDDD

@AntyWarn z chęcią obejrzał bym film ale nie mnie tu od oceniania :p a program do nagrywania to gamecam lub Action!.

Opublikowano

Nawet najlepszy gracz nie oceni Cię jedną grą. Skill to nie farma i fragi ale zachowanie podczas tfu, przed nim i po, objectivy i zgranie z druzyną. Wątpie zeby tutaj ktos taki był. Jak kończysz 6/016 w diamencie to jestes dobry, jak w brązie.. tu juz nie mam dobrych informacji :)

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...