Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe summoners rift bez PBE

vegeta95pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałbym wam przedstawić nowe summoners rift na każdym serwerze bez wyjątków.

Funkcje, które możecie przetestować na tej mapie:
Nowe modele,
tekstury mapy (nowe drzewa, ziemia, skały itd.)
Nowe cząstki, takie jak ogień, woda rzeki Nowe wieżyczki,
inhibitory i nexus (w tym animacje niszczenia, uderzeń przez wieżyczki i paski życia)

Funkcje, których nie przetestujecie na tej mapie:
Nowe potwory w jungli i na lini, które są trudne do ujęcia na mapie
Nowi sklepikarze
Tła 3D nad górną linią

A więc zaczynamy:

1. Wchodzimy na te strone http://yurixyworks.com/2014/06/27/play-in-new-summoners-rift-on-your-live-server/ i szukamy działu DOWNLOAD.

2.Klikamy Download New SR Installer v1.0.3 i ściągamy plik .rar

​3. Rozpakowujemy i odpalamy plik New Summoners Rift Installer.exe

4.W lewym dolnym rogu klikamy "install the map"

5. Teraz podajemy ścieżkę do folderu League of Legends.

6. Program sam ściąga i instaluje mapę.

7. Włączamy naszą kochaną Lige Legend i cieszymy się nową mapą.

skan wersji 1.0.3:https://www.virustotal.com/pl/file/2677ccc2f8889924e193836de508a6775f04d25aae7fad070ef86ba793bc5d9d/analysis/

b1265302b780b0258a9bb8939adc6ecf.JPG
Opublikowano

A potem jak wejdzie nowe SR od riotu te oficjalne to trzeba jakos ta mape usunac czy cos ?

Zostanie samo podmienione przy patchu na oficjalne ;)

Dla 100% pewnosci mozna 1 kliknieciem usunac mape w programie

Opublikowano

Zostanie samo podmienione przy patchu na oficjalne ;)

Dla 100% pewnosci mozna 1 kliknieciem usunac mape w programie

To fajnie :D juz pobieram

Opublikowano

Pobieram jak zadziała DUŻY LAJK + 5 w profilu Naprawdę czekam na tą mapę jak ten sposób zadziała Naprawdę Dzięki wielkie ;)

PS mam pytanie Czy jest to dozwolone ? czy jak by riot dowiedział się jakimś sposobem że gram na nowej mapie dostał bym kare lub coś?

Opublikowano

Ogólnie to dzięki za udostępnienie, ale mógłbyś dodać Screen'y, które sam zrobisz?

Opublikowano

Działa na bank gram już 2 dni na tym i fajnie jest nawet wydaje mi się że jakieś 10-15 fps więcej mam.

@Elosik1

Oj tego nie jestem pewien w sumie ingeruje to w pliki gry ale można też legalnie zmieniać kolory pasków hp. Raczej nie.

Opublikowano

Hmm weszłe do gry wszystko okej Spoko podkład mapy zmieniony wierzę Nexusy ale mam pytanie dlaczego nie są zmienione Buffy blue/red Minionki Dragon ? i inne potworki w dżungli? popełniłem błąd? czy tak ma być że potworki się nie zmieniają ?

Opublikowano

Hmm weszłe do gry wszystko okej Spoko podkład mapy zmieniony wierzę Nexusy ale mam pytanie dlaczego nie są zmienione Buffy blue/red Minionki Dragon ? i inne potworki w dżungli? popełniłem błąd? czy tak ma być że potworki się nie zmieniają ?

Potworki się nie zmieniają :/

graphic.png

Opublikowano

@Elosik1
Jest napisane na samej górze 

Funkcje, których nie przetestujecie na tej mapie:
Nowe potwory w jungli i na lini, które są trudne do ujęcia na mapie
Nowi sklepikarze
Tła 3D nad górną linią

Opublikowano

Możliwe w dzień wydania już były updaty. Nie obiecuje że każdemu będzie działać. Możesz liczyć że będzie update i nie będziesz miał problemów ja nic nie poradzę.

Opublikowano

Mi działa, już wczoraj to sobie wgrałem i na wysokich mam stałe 60 fpsów, a tak normalnie to miałem 40 o.O Mapa super wygląda, a jest dopiero w trakcie tworzenia. Odrazu przyjemniej się gra na innym SR.

?????

Opublikowano

Nie polecam grać na tym gier rankingowych, bo może crashować i to wiele razy. Lepiej sobie zostawić niespodziankę, jak wyjdzie oficjalna mapa. :) 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Ja mam taki problem, że kiedy po instalacji odpalam lola zaczyna lol jakieś pliki sprawdzać (ale nic nie ściąga)  i z powrotem stara mapka jest tyle, że animacja wybuchu wieży,nexusa czy inhiba się zmieniła. TO jest dziwne.

Opublikowano

Pomógłby ktoś ? Gdy podaje lokalizację mojego folderu z lolem, i zaczyna mi się download mapy to mam taki o to błąd:

zdrop.exe

Wystąpił problem z aplikacją zdrop.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.

Wie ktoś o co chodzi? ;/

Opublikowano

są przez to wieksze lagi czy coś takiego ? ;D 

Mniejsze raczej :P

EDIT - Wypróbowałem mapkę, postać czasem miga (teleportuje się trochę dalej i wraca), odczułem mniejszą płynnośc, ale FPS'y były większe. Mapki się nie da odinstalować (tzn. się da ale trzeba naprawić Clienta launcherem, bo wywala bugsplat podczas ładowania).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...