Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer mod nie działa problem

MusialemNo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chce pograc na kamer modzie (priv 2012) . Zainstalowalem najpierw metka pl 2013 a nastepnie kamer moda i  przy probie wlaczenia wyskakiwaly 2 bledy , pozniej metka 2012 pl i to samo;/ Co tu robic? Moze ktos podesle metka pod kamer moda bede wdzieczny . Limit like

10408649272105902893.jpg

66050118887554015636.jpg

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

@IstvanPL 

Niestety to nie pomaga i nie jest takie proste jak sie wydaje ;/

Intern

Wpadłem na to ale mam zainstalowany ten program na lapku

Posiadam Win 7

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

Opublikowano

@MusialemNo To nie program tylko łatka systemowa  :D  a sprawdzałeś po instalcji tego czy działa?

mniejsza o to czy łatka czy program , właśnie z tego linku sprawdzałem , nawet sam wcześniej to samo znalazłem. Nie zadziałało

Opublikowano

pobierz jeszcze net.framework 3.5, 4.0 i 4.5 najlepiej wszystkie 3 :D

jeśli nie da rady to ręcznie pobierz te pliki i wrzuć do folderu z modem.

Opublikowano

pobierz jeszcze net.framework 3.5, 4.0 i 4.5 najlepiej wszystkie 3 :D

jeśli nie da rady to ręcznie pobierz te pliki i wrzuć do folderu z modem.

ok sprobuje

Opublikowano

Jak się okazało miałem wszystkie net.framework , odznaczylem jedynie aby wszystkie skladniki 3.5 uzywalo, bo wczesniej mialem to zainstalowane no i nic . Przeszukalem fora ktos radzil  ze mu pomoglo zainstalowanie directx 9.0 ale ja mam wersje 11 ale i tak zainstalowalem i nic , ktos inny radzil zainstaluj combo fix niech przeskanuje lapka bo to napewno uszkodzony system blabla (gowno prawda) instalowalem ta latke   Visual C++ z roku 2010 i 2008, instalowalem program DLL suite, brakujacy plik dll wkleilem do folderu z metkiem i w C/system32 i nawet za rada kamera z jakiegos tematu plik do folderu z metkiem o nazwie newkamerfunc.mix i NICCCCCCCC!!

Ktos poradzil ze trzeba wkleic folder lib z dzialajacego metka i tak tez uczynilem - problem znikl a pojawil sie nastepny -  wyskakiwal log Traceback  Zainstalowalem pythona 2.2.2 a nastepnie bawilem sie w zmiennych srodowiskowych bo podobno to zalatwia ten problem ale to byla jedna wielka KUPA.

Zeszlo pare dobryh h i bylem bliski poddania się xDd

Dopiero spatchowanie metina pl do najnowszej wersji ponowne sciagniecie i zainstalowanie kamer moda i najwazniejsze ( tak jak myslalem) TRZEBA BYLO ZAINSTALOWAC METKA NA DYSKU C  pomogło ! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Moze ktos kiedys przeczyta temat i mu pomoze to ;d

a wszystko dlatego ze nie chce mi sie expic na poczatkowych lv bo to nuda ;d i ustawie se botka xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...