Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapa Castle z Hiplaya.

123trools123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie sądzisz że jest to troszkę nie w porządku, jeśli chcesz kraść czyjąś mapę... w takim razie do jakich celów potrzebna Ci mapa?

Nie wydaje mi się aby ktoś publikował mapy, no chyba że znajdzie się autor. :)

Tak czy siak, nie masz na co liczyć!

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Mapy na hiplayu budują budowniczy z gildii podanych na tabliczkach i nie ma ich do pobrania, spytaj sie administracji może ci udostępni mapy :)

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

Minecraft World Downloader (Choć że nie polecam, uszanuj kogoś prace i go zapytaj o udostępnienie).

Poszukaj jakiś budowniczych i niech Ci oni wybudują ów zameczek.

Pozdrawiam zarządca T-Corners Estik.

Zapowiedź T-Corners:

Pojawi się prezentacja po uzyskaniu 50 postów. ;)

Opublikowano

Ja polecam ci samemu wybudować jeśli chcesz to na swój server.

Ale jeśli chcesz ten zamek do zabawy z kolegami  to jednak polecam  World Downloader (nic trudnego wchodzisz na mape odpalasz pobieranie i latasz po mapie by pobrało ją ponieważ ten mod pobiera tylko te bloki które przekazuje ci server np góre która jest blisko ciebie zamiast się klepać to jedno rundę se pobiegasz)

A ja też sądzę że autor ci tej mapy nie da no najwyżej że nie za darmo, jeśli chcesz na ten swój  server lub to opublikować to ci lepiej radze opcje  na pozwolenie od  autora bo później łączy się to z problemami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...