Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP2]LCGenericName01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Y1zEgFw.png

LCGenericName01

Epizod/Episode: Epizod 2

Raty

EXP: x100

SP/PU: Nie wiem, ale skille są darmowe

Upgrade/ulepszanie: 80%

Level cap: [chyba] 165

Dodatkowe informacje

Dzisiaj został ponownie otworzony stary, dobry Generic 01. ^^ Zaczyna się z 1 lvlem, na start dostaje się standardowo platynki (5x exp i 5x pu). Jest Cash Shop, gdzie można nabyć jakieś pierdoły typu hermesy, leki itp. itd. IS tani. Nie jestem pewna co do max. poziomu, ale obstawiam, że jest to 165. Um... jewele są 'stare', najwyższy ich poziom to 5. Z tego, co zauważyłam trzeba dropić księgi na skille (te z Akanu także). Jeszcze nie wiem czy są tutaj jakieś custom ACC, czy po prostu z MC, ale to z czasem. :P Myślę, że zapowiada się ciekawy serwer w starym, dobrym stylu. ;)

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słyszałem już dawno dawno temu o tej zapowiedzi servera na starej stronie LCGN01. Wygląda obiecująco i zachęca do ściągnięcia. 

ubh6c.png
Opublikowano

Słyszałem już dawno dawno temu o tej zapowiedzi servera na starej stronie LCGN01. Wygląda obiecująco i zachęca do ściągnięcia. 

No powiem Wam, że w końcu serwer, na którym nie wbija się cap'u w godzinę. Normalnie trzeba dobijać lvl, w Nairat nie ma ciągle questów, z affinity trzeba się pomęczyć. :p Ciekawie. 

Opublikowano

W końcu ruszył :O

Co do rat upgrade... Pali bardzo często? Są ochronki u NPC?

HS'ami podobno aż tak bardzo nie pali (słowa Moniki), ochronki są w IS za 100 cashu 5 sztuk (tylko II, nie wiem co z I...) 

Opublikowano

@Karyvlea jak słowa Moniki to nie bardzo w nie wierzyć będę ^^ Spróbuję sama. Dzięki ;3

A jest jakiś cash free? Bo nie pamiętam jak to było z Generic :s

Nie ma na razie, może w przyszłości coś zrobią. 

Opublikowano

Ale Dominiko tutaj nie expi się tak, jak na Genesisie, więc nie wiem czy to serwer dla Ciebie. :x Skoro takim problemem było wbicie 200 tam, to tutaj raczej o capie nie masz co marzyć... 

Opublikowano

Ale Dominiko tutaj nie expi się tak, jak na Genesisie, więc nie wiem czy to serwer dla Ciebie. :x Skoro takim problemem było wbicie 200 tam, to tutaj raczej o capie nie masz co marzyć... 

Problem ze wbiciem 200lvla? Zmień informatora, koleżanko bo ciebie chyba robi w bambuko.

I raczej nie expi się jak na Genesis, bo z tego co pamiętam, Generic baaardzo różni się od Genesis.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Problem ze wbiciem 200lvla? Zmień informatora, koleżanko bo ciebie chyba robi w bambuko.

I raczej nie expi się jak na Genesis, bo z tego co pamiętam, Generic baaardzo różni się od Genesis.

A kto płakał na prawo i lewo, że 'o jezu za mało expa, o boże za silne mobki, o jajciu tamto'? Głównie Ciebie widziałam na forum wylewającą swoje gorzkie żale. :p Więc tylko stwierdzam, że tutaj raczej sobie nie poradzisz. :p

Opublikowano

Ok, dziekuje. A jak tu sie expi? W sensie gdzie itd, bo ostatnio gralem na PL'u i bylo to ze 2 lata temu :P

Standardowo, czyli na początku Juno, później Procyon do około 30 lvl'a, następnie Egeha/Dratan do 50, Tomb, questy w Nairat + exp w leśnej, po questach w Nairat już głównie exp w leśnej, a następnie Mooraska i Kapela. Nie wiem jeszcze jak exp leci za questy 140+, ale jak wbiję to napiszę. :p Ogólnie w Nairat za dużo tego expa się nie wbije, ale mimo wszystko opłaca się robić. A i te questy ze Strayany także. :p

Opublikowano

A kto płakał na prawo i lewo, że 'o jezu za mało expa, o boże za silne mobki, o jajciu tamto'? Głównie Ciebie widziałam na forum wylewającą swoje gorzkie żale. :P Więc tylko stwierdzam, że tutaj raczej sobie nie poradzisz. :P

Beka z ciebie dziewczynko xD

Hmm czy tu quest exp jest podniesiony czy standardowy?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ojj na pewno nie. Widzialem ten serwer jakis czas temu, to w procku bodajze 120 lv miaby mumie itd :) Chyba ze idzie sie tak samo tylko wszystko ma wyzszy lv :D

Standardowo, czyli na początku Juno, później Procyon do około 30 lvl'a, następnie Egeha/Dratan do 50, Tomb, questy w Nairat + exp w leśnej, po questach w Nairat już głównie exp w leśnej, a następnie Mooraska i Kapela. Nie wiem jeszcze jak exp leci za questy 140+, ale jak wbiję to napiszę. :P Ogólnie w Nairat za dużo tego expa się nie wbije, ale mimo wszystko opłaca się robić. A i te questy ze Strayany także. :P

A dziekuje Ci bardzo, pobieram to i Vorms, moze ktorys wciagnie i da rade sie pobawic przez jakis czas :P w koncu wakacje a robota tylko do 16 :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...