Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin5s2 [Dedyk] [Easy]

kuba353509

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Xeneo zaprasza was na Polski prywatny serwer dedykowany Metin2:

screenshot2011080110553.png
Raty serwera
dedyk.png

parametry.png

cpu.png
Intel Bi Xeon X5650 2x 6x 2x 2.66+ GHz

ram.png
32 GB

net.png
2000 mb/s

linki.png

web.png

Strona serwera:http://s2.metin5.com.pl/

forum serwera:https://forum-aliner.pl/

download:http://s2.metin5.com.pl/zacznij

ranking:http://s2.metin5.com.pl/ranking/graczy

Handlarze

kupcy.png

start.png

Eqwipunek na start!
nastartu.png

ulepszacze.png
epiki

exp.png
200%

drop.png
200%

yang.png
200%

video.png
http://www.youtube.com/watch?v=ftKVhYetvTk&feature=player_embedded

Zamknieta.png

kontakt.png
Na forum albo po zalogowaniu w grze smile.png

team.png

Proszę o +

[GA]Domkis

[GA]Tomek

[GM]Sacon

autor.png

stopka.png

Zyczy Ekipa serwera Miłego grania!!

Opublikowano

Nie dość, że prezentacja to totalne dno ;_; to nic tutaj się nawet nie można dowiedzieć prócz tego jakie są raty i co na start :lol:

Mogliście w ogóle cokolwiek do tej prezentacji dać.
Nie polecam i nie zagram Wam też to radzę.

Opublikowano

Nie dość, że prezentacja to totalne dno ;_; to nic tutaj się nawet nie można dowiedzieć prócz tego jakie są raty i co na start :lol:

ten serwer stoi już troche czasu ;-)

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

tEN SERWER BYŁ DOBRY 2LATA TEMU... Jak jeszcze ludzie grali i była spoko ekipa i odkąd administracja nie oddała serwera graczom, potem jakieś przerwy i zniknęły wszystkim kryształy (była waluta na serwie) teraz nie wiem jaka jest ale nie oddali nikomu tych kryształów... potem gracze mieli serwer swoim kumplom dawali itemki... Nie wiem jak jest teraz ale ten serwer to s**t-.-

Opublikowano

ten serwer stoi już troche czasu ;-)

ten serwer już padł dawno jeżeli teraz jest prezentacja to od nowa próbują i jak widać coś im nie wyjdzie

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Opublikowano

Szkoda, że już nie ma s1 tak jak kiedyś :/, grało się i to w c**j duzo na tym serwie max nieb stalka i any lub diabełek i kosa, 15 na magie po 60 pkt staty ten serwer powinien cały czas istnieć, ale gdyby taki wystartował to tylko dobrzy i starzy gracze metina by zrozumieli taki serwer  :D.

Opublikowano

Serwer był kiedyś bardzo fajny, grało dużo osób i było co robić... Ostatnio jak zawitałem to na serwerze było ok. 20 osób.

Nie opłaca się już tam grać. Prezentacja świadczy o Was, a sama w sobie w ogóle nie zachęca.

Nie zagram. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Opublikowano

Strasznie żałuję że ten serwer upadł jakiś czas temu. Był to jeden z najlepszych serwerów na jakich grałem. Mimo że teraz próbują robić coś od nowa z tego co widzę, to tak czy siak nie zagram. 

e6rltz.jpg

Opublikowano

tak jak ktoś wyżej napisał, serwer już trochę ma. Na początku były kd +4/kd+10 eq 250 rozdawane więc nie wiem czy ktoś tam wogóle zagra serwer ma kilka miesięcy a ludzi może 50..

Opublikowano

Jak ktoś na tym serwerze zagra to jest kompletnym debilem.

Serwer gdy istaniało tylko s1 był całkiem spoko, potem pojawiło się s2 i jest również spoko.

W dalszej pszyszłości na serwer zaczęli przeskakiwać gracze z s1 (i co dziwne w ciągu 3godzin gry zrobili tyle eq by wejść do topki - mieli na sobie "nowe" eq o którym gracze dowiedzieli się dopiero po 2 miesiącach).

Dużo graczy miało eq navi itp i administracja sobie nic z tego nie robiła. Serwer cały zbugowany, 99% graczy miało wbite 250lvl na zbugowanych metkach na jednej z mapek.

Później GM został jakiś śmietnik z forum, który cały czas był administratorem + nie jaki Niraya - oni zaczęli mówić że HA-Domkis to dziecko i nic nie wie, tylko płaci, po czym "on jakby znikł". Potem na serwerze był total haos, Tych dwóch co napisałem ich powyżej zaczęli sprzedawać bryłki, eq navi, konta graczy, rangi na forum za sms-y i doładowania.

Potem serwer wiem że miał jakąś przerwę i tyle o nim słyszałem do teraz :D

Pozdrawiam Leonidas/Slim/Maszina. :)

Opublikowano

OOO BEKA.Wszedłem na forum - patrzę sobię kilka znajomych nicków osób które kiedyś nic nie miały:D - Nie wiem czy się wzbogaciliście na tym navi, ale teraz musicie być tam prossamiii !!!

Ale jak tam można tyle grać xD

Opublikowano

Serwer kiedyś był spoko ale jak już inna administracja zrobiła go pod full IS to już dalsze granie nie miało najmniejszego sensu ;_;

Opublikowano

GHAHAHAH NO I DONT BIELEVE :D

Teraz na s2 "administratorem" jest "raczek" który 1year ago był typkiem 100lv (przy max 250), który robił sygnatury w paitcie xdd

Nie ma to jak przy końcu serwer obciągnąć Nirayi i Messiemu jak należy i od razu dostanie się rangę admistratora.

Ten serwer upadł półtora roku temu - zerooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.

Btw pozdro dla Ciebie "wyrozumiały" admistratorze Raczek - za nazwanie tego serwera śmieciem - ban na IP XDDD

I jeżeli ja jestem ciotą będąc ponad 1,5 roku na tym serwerze top 1, kiedy Ty byłeś śmietnikiem, to kim Ty jesteś? xdd

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Nawet klienta się nie da ściągnąć, bo jest link tylko do multiupload które padło...

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...