Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A4Tech Bloody v7 - Programowanie myszki

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Poszukuje PONOWNIE pomocy do myszy  A4Tech Bloody v7

Nie mam zielonego pojęcia jak mam ją skonfigurować, na internetach poradniki po rosyjsku i Koreańsku

Poszukuje kodu i ustawienia myszki w ten sposób aby po przytrzymaniu 3 trybu (PPM) on ciągle spamił w jednym miejscu (Kiedys się bawiłem w to i coś spierdolił3m i przy trzymaniu on klika ale kursor schodzi w dół z czasem).

Chciałbym się dowiedzieć jak jeszcze skonfigurować mysz w ten sposób aby był no recoil.

Widziałem jak "rosyjscy ytuberzy" coś takiego pokazywali, ale jak mnie wkurwia i głowa napierdala jak widzę i słyszę ten ich głos i język....

JAK KTOŚ SIĘ PODEJMIE TO W CIĄGU 7 DNI POSTARAM TEJ OSOBIE DAĆ 60 LAIKÓFFFFFFFF.

I pytanie do was do czego służy 4 tryb (core)?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Za to pewnie jest ban bo po stronie administratora widzą to jako cheaty, ale jak mu zrobią screeny na CS to nic nie wyjdzie :) 

Core 4 nie wiem do czego służy, ale na allegro jest aukcja która odblokuje ci wszystkie tryby za 10 zł, na zawsze a nie na 1000 klików

Samemu tego się nie da odblokować bo już czytałem o niej dużo i nic tam nie pisało, tylko kupić kod i wpisać.

Opublikowano

@Tarize ja wiem odblokowałem dzięki temu typowi tego cora 4 już jakieś pół roku temu xD

@1361622928-U485574.pngrolexjebacbiede tak są za to bany, ale nie koniecznie :D na cs 1.6 tak bardzo nie patrzą na to muszą mieć dowód w postaci SS

@Kirito. na ciebie zawsze można liczyć :) zapewne to nie koniec tematu więc zostańcie tutaj jeszcze :)

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...