Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za Cassio?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , grałem sobie dzisiaj cass na jakims nowym free skrypcie , i jeden tylko napisal REPORT CASSIO FOR SKRYPTING, moje pytanie brzymi czy moge za to dostac bana ? Bo bardzo zalezy mi na tym koncie ;/

Z góry dzięki za pomoc ;)

Opublikowano

Nawet bez explolitów można wyrwać bana. Wystarczy że ktoś będzie na tyle zdesperowany, żeby podesłać film bezpośrednio pod support, ale cheat musiał by być wyraźnie widoczny.

Ps. Większość tylko straszy, a szkoda.

Opublikowano

Nawet bez explolitów można wyrwać bana. Wystarczy że ktoś będzie na tyle zdesperowany, żeby podesłać film bezpośrednio pod support, ale cheat musiał by być wyraźnie widoczny.

Ps. Większość tylko straszy, a szkoda.

Nie dostanie, support olewa graczy z góry. Odpisze mu jakiś automat, nie ma możliwości otrzymania bana bez włączenia exploitów. Wszystko co jest na FreeUserze jest do wykonania normalnie.

Opublikowano

Jeżeli walisz pełne combo po flashu to nawet bez explotiów możesz złapać bana ;)

Opublikowano

Jeżeli walisz pełne combo po flashu to nawet bez explotiów możesz złapać bana ;)

przypadek bana był tylko za exploit (no-face direction), więc trochę zgubna teoria ;)

Opublikowano

Może ktoś wytłumaczyć co to jest exploit

Coś czego normalnie nie wykonasz, np. u Ryze - powiększanie zasięgu, u Cassio zmniejszony cd, lub ult działa tak, że zamienia w kamień, nawet jeżeli ktoś jest odwrócony plecami.

Opublikowano

Zmniejszanie cd na E? Co do exploitu na ulcie nie słyszałem.

Opublikowano

Exploit to błąd, wykorzystując go możesz zrobić coś co normalnie jest niemożliwe do wykonania np. castowanie skilli zza pleców.

Zmniejszanie cd na E? Co do exploitu na ulcie nie słyszałem.

Swojego czasu był exploit na passive, miałeś ją nastackowaną cały czas.

Opublikowano

No to passive stack, o tym słyszałem. Da sie to ręcznie zrobić.

Opublikowano

Do tej pory nie było słychać o banie za bola bez exploitów, więc nie masz czego się bać. Choć z drugiej strony trybunał nie działa od dłuższego czasu, a jak wstanie to rzeczywiście może być szansa na bana. Oczywiście nie perma z miejsca, ale 1-3 dniowe, a później tygodniowe, czyli standardowe bany z trybunału. Za granie Cassio nawet bez bola dostaje się twardo kilka reportów na grę, a ich nadmiar zapewne doprowadzi do sprawy w trybunale, gdzie duża szansa na punish.

Opublikowano

Ogólnie polecam banować osoby, które mówią że jest za to ban, typowe chujki pokroju "po hói haksóiesz no skiló om nom nom".

Exploit nie był swojego czasu, ale nadal działa. Tak samo jak Free Q Ashe czy Q singeda.
Także za pierdyliard miliardów reportów, nie dostaniesz banana nawet na 2 minuty, nie od dziś wiadomo, że przez trybunał dostaje się bany jedynie za flame, 2 lata trollingu, a bananka nadal nie ma więc...

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Także za pierdyliard miliardów reportów, nie dostaniesz banana nawet na 2 minuty, nie od dziś wiadomo, że przez trybunał dostaje się bany jedynie za flame, 2 lata trollingu, a bananka nadal nie ma więc...

Za trollowanie ciężko wyrwać bana, bo ludzie najczęściej patrzą tylko na opis i powód reporta oraz chatlog, rzadko kiedy na statystyki i kda. Serio myślisz, że koleś, który katuje 10+ gier cassio dziennie nie wyrwie bana od trybunały gdy ten wstanie? Jak ktoś będzie przeglądał sprawę i zobaczy, że koleś ma od cholery reportów z opisem "bol cassio" etc. to pewnie z miejsca walnie punish.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...