Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WEST VS. NORDIC

Ronter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Po ponad 3 miesięcznej przerwie wracam do lola i tu pojawia się pytanie, czy mam dalej grać na zje*anym koncie na EUNE (BRONZE) czy zacząć od nowa na WEST'cie gdzie poziom kultury graczy jest znacznie większy!

Opublikowano

myślisz, że grając na wescie wbijesz diamond bo tam większy poziom gry i w ogóle? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

najlepiej to nie graj w ogóle, i tak nic nie osiągniesz w tej grze, nigdy nie będziesz w diamondzie, nigdy nie spotkasz "sławnego" gejmera, a będąc gimbusem jedynie ośmieszasz cały naród polski.
pozdrawiam bardzo ciepło i serdecznie, życzę powodzenia w życiu prywatnym

Opublikowano

Na NA raczej pingi będę miał więc odpada, przecież z ruskimi nie będę grał? :D A turków nie trawie od czasu jak grałem w silkroad ;p

Na West'cie na pewno nie jest tak źle jak na EUNE

@Sh1Vaki

W s2 miałem golda ale też miałem przerwę bo ja pogram chwile i sobie robię przerwy, aktualnie na moim koncie na Eune kolega gra więc spokojnie mogę zmienić serwer bo i tak będzie nowe konto :)

Widać że jeszcze do gimnazjum chodzisz... Bardzo dojrzale potrafisz pisać, wyjdź na dwór bo widać że od kompa nie odchodzisz!

Opublikowano

myślisz, że grając na wescie wbijesz diamond bo tam większy poziom gry i w ogóle? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

najlepiej to nie graj w ogóle, i tak nic nie osiągniesz w tej grze, nigdy nie będziesz w diamondzie, nigdy nie spotkasz "sławnego" gejmera, a będąc gimbusem jedynie ośmieszasz cały naród polski.

pozdrawiam bardzo ciepło i serdecznie, życzę powodzenia w życiu prywatnym

łatwiej wbić dywizję na eune, to wiadomo już od dawna

kultura osobista stoi na o wiele wyższym poziomie @euw, zrobiłem tam może z 10 smurfów grając manualnie 1-30 lvl (bez botów) i nigdy nie spotkałem się z flame, może dlatego, że carrowałem.

Opublikowano

Brąz tam i tu jest taki sam, nie odczujesz różnicy poza tym, że spadniesz kilka lig

No tylko na aktualnym koncie w przed sezonie wbiłem silver 4 potem mnie wrzuciło do bronze 5(nie wiem czemu) potem wbiłem do 2 i znów spadłem. I na razie do teraz nie gram ;p

Opublikowano

Witam

Po ponad 3 miesięcznej przerwie wracam do lola i tu pojawia się pytanie, czy mam dalej grać na zje*anym koncie na EUNE (BRONZE) czy zacząć od nowa na WEST'cie gdzie poziom kultury graczy jest znacznie większy!

We wszystkich ligach prócz D1 jest kurwa tak samo... Nie wiem na co ty liczysz.. Myślisz, że jak nie możesz wyjść z brązu na EUNE to na WES'cie ci się uda?, bo niby tam jest wyższy poziom? Gówno prawda. Jak nie masz aspiracji do czelendżera to zmiana serwera ci nie pomoże..  Chcesz grać bez flamerów to zmień grę, albo mute all na początku gry. Innego sposobu nie ma.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Na euw jest lepsze tylko:

Cała liga platyny i d1, reszta to to samo, jest o wiele więcej boostowanych kont i w takich dywizjach jak d5/g5/p5 ciezko sie wydostac, choc na nordicu platyna to najgorsze gowno w tej grze.

sstwc.jpg

Opublikowano

West i nordic to to samo

Następny pros z nordica z bólem dupy bo wszyscy hejtują jego ukochany polaczkowaty serwer, haha

Na euw jest lepsze tylko:

Cała liga platyny i d1, reszta to to samo, jest o wiele więcej boostowanych kont i w takich dywizjach jak d5/g5/p5 ciezko sie wydostac, choc na nordicu platyna to najgorsze gowno w tej grze.

Gram na EUW od 2 lat i się nie zgodzę ze stwierdzeniem że cała liga platyny jest lepsza. Jestem obecnie gold 3, wcześniej miałem gold 2 ale spadłem, jednak moje MMR jest na tyle wysokie że gram z ludźmi z platyny 3 przeważnie, czasami 2, i stwierdzam że są to takie same raki jak 5-te dywizje które opisujesz. Flejmią najbardziej ze wszystkich znanych mi istot, feedują, zasysają, po prostu ja pierdole.

Opublikowano

West i nordic to to samo

Hahahah żeś dojebał gram na euw już od 1 roku różnica jest o wiele większa ;) raz na 10 gier może ci się trafić jakiś odpał ale on będzie umiał grać a nie jak na eune nie dość że troll to jeszcze z 0/20 

43912984399041166371.jpg

Opublikowano

Hahaha xD to co wy piszecie o kochanym west to ściema -.-  wszystkie boby tam robią smurfy bo myślą że tam jest wyższy poziom i uda im sie wyjść z tego bronzu bo na Eune Elo hell jest.

Różni sie tylko D1/chall i ew. mniej osób pisze po Polsku.

Opublikowano

We wszystkich ligach prócz D1 jest kurwa tak samo... Nie wiem na co ty liczysz.. Myślisz, że jak nie możesz wyjść z brązu na EUNE to na WES'cie ci się uda?, bo niby tam jest wyższy poziom? Gówno prawda. Jak nie masz aspiracji do czelendżera to zmiana serwera ci nie pomoże..  Chcesz grać bez flamerów to zmień grę, albo mute all na początku gry. Innego sposobu nie ma.

Nie wiem czemu, ale w silverze II na euw smurf, ciężej mi się gra niż na mainie na poziomie golda IV, takie spostrzeżenie :)

Flame nie ma w ogóle anyway.

Hello there.

Opublikowano

Moim zdaniem na EUW jest znacznie lepiej w wyższych dywizjach. Na EUNE w każdej dywizji to samo, trolle i flammerzy.

Opublikowano

To pytanie, gdybym teraz z Platyna 3 przeniosl sie na EUW, to czy bylbym w stanie nie trafiac na Ebay Konta lub przynajmniej takich Trolli jak teraz ? Czy poziom jest taki sam ? Szczerze mnie to jebie, I tak carruje, ale czasem przyjemnie jest popisac z kims ogarnietym, duo z nim zagrac czy cos.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

<p>Zacząć od nowa na WEST'cie gdzie poziom kultury graczy jest znacznie większy!</p>

<p> </p>

<p>HAHAHA JEBŁEM </p>

Opublikowano

Wszyscy, którzy uważają, że na West jest większy poziom polecam obejrzeć pare streamów Nervariena i zobaczyć jakie osobniki się trafiają na D1 West..

y6eft.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...