Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do gier 3000-3200

GANG3STER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Będę brał laptopa pod gry i zastanawiam się jaki, co polecacie do 3200zł. Ja znalazłem taki www.morele.net/laptop-msi-gp70-leopard-2pe-015xpl-637929/

Pod bfa 4 będzie płynna gra nie w full hd ? ale na wysokich ?

Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =)

Opublikowano

Słaba opcja jak na ten budżet. Najwydajniej będziesz miał z Acerem V3 z i5 i GTX850. Tutaj bez problemu na najwyższych detalach.

KODY RABATOWE - morele.net:

1) Mysz bezprzewodowa za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: APXGVTSOPV

2) Usługa montażu SSD / wymiany HDD na SSD za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: 2HESDG6JRP

Aby kody zadziałały trzeba dodać do koszyka laptopa za co najmniej 1500 zł i podany model myszy / usługę montażu SSD. Kody są wielokrotnego użytku - można przekazać dalej.

Opublikowano

Aha, dzięki ziomek ;)

dodatkowo zacznijmy od tego, że laptopy nie są przeznaczone do gier ;), w tym budżecie masz bf4 na wysokich ale PC ;)

Opublikowano

dodatkowo zacznijmy od tego, że laptopy nie są przeznaczone do gier ;), w tym budżecie masz bf4 na wysokich ale PC ;)

Raczej na ultra.

Opublikowano

Ja to wszystko wiem, mam PC które ciągnie wszystko na ultra, a laptop dla kumpla i nie moja bajka że nie chce PC.

Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =)

Opublikowano

Ja to wszystko wiem, mam PC które ciągnie wszystko na ultra, a laptop dla kumpla i nie moja bajka że nie chce PC.

to powiedz mu, że lapek nie wyrobi bf3 na niskich ;)

Opublikowano

to powiedz mu, że lapek nie wyrobi bf3 na niskich ;)

Co to za pierdoły, GTX850 i BF4 pójdzie na wysokich bez problemu, nie mówiąc o BF3...

KODY RABATOWE - morele.net:

1) Mysz bezprzewodowa za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: APXGVTSOPV

2) Usługa montażu SSD / wymiany HDD na SSD za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: 2HESDG6JRP

Aby kody zadziałały trzeba dodać do koszyka laptopa za co najmniej 1500 zł i podany model myszy / usługę montażu SSD. Kody są wielokrotnego użytku - można przekazać dalej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...