Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Nanana Cassiopeia

ActivE22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie chcesz grać na boli, to Yasuo lepszy. Cassio trzeba bardzo ogarniać, a Yasuo dość prosty jest.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Czyli Yasuo  bo łatwiejszy ? :D Kolega mówił że cassio nawet bez bola da się wygrać xD Gold V i 17/5 na rankedzie cassio miał

Opublikowano

No cassio można wycarrować, tak jak Yasuo, a moim zdaniem Yasuo jest w tym przypadku lepszy. Jak grałbyś nim na midzie, to wtedy jungler spokojnie może piknąć AP junglera : np Amumu który robi team fighty.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

upupupupupu. Sraty taty. Chyba w bronzie ten yasuo dobry. Pomyślcie teraz, że nie macie, żadnego podrzucenia w teamie? Co wtedy ? Oczywiście gówno. Użyjecie ulta z 2razy na gre, bo najpierw trzeba nastacować dopiero potem możesz puścić -.- Dlatego na moje cassio lepsza. Duzy burst, mocny dmg, ult bardzo op, nie ma ucieczki :| . Osobiście lubie pograć Yasuo, ale z kolegą który gra wukongiem pod full tanka i w tedy idzie na prawdę nim ugrać bardzo dużo. Moje ulubione kombo : yasuo top>wukong jungle>kata mid>morgana suport>twitch adc. Po prostu takie team wymiata każdą gre :) Wukong wbija na ulcie w tym czasie yasuo wbija na ulcie morgana rzuca tarcze katarinie która też się wpierdala we wszystko, a w między czasie twitch zabija wszystko na ulcie <3 KOCHAM.

Opublikowano

upupupupupu. Sraty taty. Chyba w bronzie ten yasuo dobry. Pomyślcie teraz, że nie macie, żadnego podrzucenia w teamie? Co wtedy ? Oczywiście gówno. Użyjecie ulta z 2razy na gre, bo najpierw trzeba nastacować dopiero potem możesz puścić -.- Dlatego na moje cassio lepsza. Duzy burst, mocny dmg, ult bardzo op, nie ma ucieczki :| . Osobiście lubie pograć Yasuo, ale z kolegą który gra wukongiem pod full tanka i w tedy idzie na prawdę nim ugrać bardzo dużo. Moje ulubione kombo : yasuo top>wukong jungle>kata mid>morgana suport>twitch adc. Po prostu takie team wymiata każdą gre :) Wukong wbija na ulcie w tym czasie yasuo wbija na ulcie morgana rzuca tarcze katarinie która też się wpierdala we wszystko, a w między czasie twitch zabija wszystko na ulcie <3 KOCHAM.

Do tego jeszcze morgana stunuje wszystkich gdy są w powietrzu ♥.

Topic:

Jak już @Faldhor napisał, gdy nie masz żadnego podrzucenia w drużynie, to ult Yasuo nie jest często używany. Zdecydowanie bardziej polecam Cassio. Dobry burst, slow/stune z ulta, trutka, samemu można kernąć, nie potrzebuje specjalnego teamu pod nią (tzn. podrzucenia), chociaż niestety nie posiada ucieczki :( .

Opublikowano

Yasuo wszyscy banują. Wiem ze zastanawiasz się nad Cassio albo Yasuo. 

Ale ja bym kupił Oriannę która imho jest lepsza od obu tych champów i to bez bola :3

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...