Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer WebMetin zarobek

JahCo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer WebMetin wystartował 05.06.2014r. Lecz po tygodniu miał byś (event, przerwa techniczna) o godzinie 16:00 do 16:15 ale i nawet tak nie ma do teraz czyli 19:40. Technik miał tylko zresetować serwer a okazało się że zaczęły padać chanele a serwer ON/OFF co kilka sekund po jakimś czasie Administracja stwierdziła że będzie zmieniać bazę danych. Co o tym myślicie serwer powstał tylko dla zarobku? 

Posiadam pewne dwa SS'y oto one:

1: http://iv.pl/images/10303635905327241344.jpg

2: http://iv.pl/images/15307319569768844838.jpg

Wypowiedzcie się co o tym myślicie?

Opublikowano

Jaki ty jesteś marny.

Skoro tak napisali to tak będzie. Inku nie psuł by sobie opinii przez serwer, bo ma ją dość dobrą na forum.

Poza tym skoro się uporają z tym to uporają, trzeba czekać póki co, a ty skończ pierdzielić głupoty bo irytujesz mnie od początku na ich oficjalnym forum.

Opublikowano

Człowieku czy tobie nigdy nic się nic nie zepsuło ? Daj sobie spokój. To z tym zarobkiem to prawda. Bo zgarniają hajsu dużo i jeszcze im mało, ale wszystko się może zepsuć :)

Opublikowano

Taka jest prawda że nie potrafi sobie poradzić i co boli was to?

Przydałaby Ci się maść na ból pośladków. 

Zamiast siać zamęt i panikę siadłbyś na tyłku i czekał, aż naprawią, a nie rzucał oszczerstwa, że serwer tylko dla hajsu.

Opublikowano

Człowieku czy tobie nigdy nic się nic nie zepsuło ? Daj sobie spokój. To z tym zarobkiem to prawda. Bo zgarniają hajsu dużo i jeszcze im mało, ale wszystko się może zepsuć :)

Tak zepsuło się ale jeśli to taki sławny technik to się powinien z tym bardzo szybko uporać. I ja sobie dawałem z tym rady podawałem dany czas i w tym czasie było to zrobione. :)

Opublikowano

Tak zepsuło się ale jeśli to taki sławny technik to się powinien z tym bardzo szybko uporać. I ja sobie dawałem z tym rady podawałem dany czas i w tym czasie było to zrobione. :)

No to podał czas że do 21:00 powinno być wszystko naprawione

Opublikowano

Polecam użyć :

post-1177894-0-32016400-1402596097.jpg

Opublikowano

Tylko z tego co wiem przerwa techniczna miała trwać 15 min od godziny 16:00. Więc kto tu stracił rachubę czasu?

Opublikowano

Tylko z tego co wiem przerwa techniczna miała trwać 15 min od godziny 16:00. Więc kto tu stracił rachubę czasu?

No to może wyjdziesz na dwór ? Wiem że ten pierwszy raz od startu będzie dla Ciebie ciężkim przeżyciem ale dasz rade

Opublikowano

Słuchaj ... to czy serwer jest pod zarobek to jest raczej ich prywatna sprawa. Moim zdaniem każdy serwer stawia się po to żeby zarobić i wysławić swoje imię. Wracając do spraw technicznych. Każdy błąd da się naprawić, mogą być też tego konsekwencje ale przez takich jak Ty jest im co raz ciężej. Jak Ci napisali na głównym forum czy gdzieś tam to się tego trzymaj a nie tylko siejesz ferment i psujesz dobre imie serwera, ponieważ jest on bardzo dobrze zrobiony i mi osobiście się podoba.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Tak tak, jakoś nigdy serwera spod twojego patronatu nie widziałem.

Poza tym jak sie robi AUTORSKI, WŁASNY system, to jak się coś zepsuje to trzeba próbować to naprawić po swojemu, tuta na MPC nie znajdziesz tak jak ty to robisz.

Opublikowano

Na każdym privie coś się psuje czy buguje jednak to nie zonacza że dla chajsu..skoro naprawiaja i przerwy robia to zależy im na serwerze i tyle...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Na fb napisał ze serwer on bedzie do 21:00 Jest Prawie 4 rano serwer OFF, Strona OFF, Forum też OFF. Jak wam to się widzi?

Opublikowano

Na fb napisał ze serwer on bedzie do 21:00 Jest Prawie 4 rano serwer OFF, Strona OFF, Forum też OFF. Jak wam to się widzi?

Już działa i panika potrzebna?

Serwer jest dopracowany znająć @Inkscape jeszcze długo postoi ;]

Opublikowano

Już działa i panika potrzebna?

Serwer jest dopracowany znająć @Inkscape jeszcze długo postoi ;]

potwierdzam. Ink nie robi byle gówna, serwer na pewno sporo postoi. problemy? każdy serwer czasem ma jakiś problem. zawsze się może zdarzyć, że coś się zepsuje, czy też wystąpią jakieś komplikacje/coś pójdzie nie po myśli danej osoby. więc jeśli serwer był off dłużej niz miał być, to nie płacz, że off tylko idź spać, a jak rano wstaniesz będzie działał. z tego co pamiętam (jeszcze jak Ink miał Valarima) to potrafił całą noc przesiedzieć przy serwerze (i mnie dedać sprawdzając czy jestem, czy to bot. -,- :D)

Opublikowano

Wspomniana przerwa techniczna miała miejsce ponad 2 miesiące temu. Serwer był cały czas online, tak więc ten post to zbędny spam. Ostatnio serwer był offline podczas przerwy technicznej w dniu:

18.08.2014-15:05:00

Oczywiście post zgłaszam jako spam, a temat raczej kwalifikuje się pod zamknięcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...