Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mental vs przeklęte

kondziotzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy mentalem warto iść dropić fmsy/riby na przeklętych? Mam 14 lvl i tu pytanie który mam dobijać i tam iść. I jeszcze jakie eq byłoby dobre, mam mało funduszy do wykorzystania

Opublikowano

Jest mentalem także poradzi sobie, zainwestuj w drewnianie eq +6/5 i będzie idealnie.

Opublikowano

Dasz radę spokojnie ;p Ekwipunek na 1 lvl+ +6/7 i jedziesz. Drop będziesz miał do 20 lvla ale najlepiej oddawaj expa.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Ja dropiłem mentalem 18lv, stawiałem go na bocie na noc.. Z eq +6, bez najmniejszego problemu trzymał spota. Drop nie był zły, po nocce przeważnie miałem 1 riba, kilka jesionków/kozów, sporo pięciokątnych i żółci. FMSy dropiły mi rzadko, do nich najlepszy jest 9lv.

Opublikowano

Woj Mental, wszystkie pkt w silne ciało, eq +6 i jakieś gilotynowe +6 i powinieneś dać rade na luzie.

Polecam również wybonować sobie zbrojkę za zmianki i dodania na 20lvl i wbić jakieś hp do zbroji lub zwierzaki do broni.

Stay Trippin.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie czy mentalem warto iść dropić fmsy/riby na przeklętych? Mam 14 lvl i tu pytanie który mam dobijać i tam iść. I jeszcze jakie eq byłoby dobre, mam mało funduszy do wykorzystania

Lepiej dobik 18 i chodź na besty. Większy % na drop. 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...