Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Upload MPC.

Calme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Bo ja to bym chciał, by na hosting zdjęć MPC można było wstawić zdjęcie z linku bezpośredniego innego hostingu. :-)

To tyle.

76561198093115115.pngAddFriend.png

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem, taka opcja może się przydać, chociaż nie jestem pewna czy ma to jakiś sens skoro można wstawić obrazek z tego linku ;v. Tak.

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Nie.

Dzieci z działu majnkraft głosu nie majo. Można powiedzieć, że jesteś taką Natalią Starr tylko, że brzydką. Skaczesz z kutasa na kutasa (z działu na dział) huehue..

Ja jestem na tak bo po co mam się bawić skoro można szybciej.

btw. fajna fura!!!!11111  tfoje mazenie zjooom? cebule takih ałt nie kupujoooo to sobie dodajoooo do sygnatuuuur

Opublikowano

Dzieci z działu majnkraft głosu nie majo. Można powiedzieć, że jesteś taką Natalią Starr tylko, że brzydką. Skaczesz z kutasa na kutasa (z działu na dział) huehue..

Ja jestem na tak bo po co mam się bawić skoro można szybciej.

btw. fajna fura!!!!11111  tfoje mazenie zjooom? cebule takih ałt nie kupujoooo to sobie dodajoooo do sygnatuuuur

Super, ale randomem zostaniesz

Twoje argumenty są bardzo rozległe oraz wystarczające

ta

1394047278-U990178.png

Admin Cienia
Opublikowano

chociaż nie jestem pewna czy ma to jakiś sens skoro można wstawić obrazek z tego linku ;v. Tak.

Ma sens, ponieważ na wielu hostingach zdjecia są usuwane np. po 30 dniach, natomiast w przypadku uploadu mpc są ciągle przechowywane ;)

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...