Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Serwer na modach 1 GB ram

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam serwer minecraft'a 10 slotów 1gb ram. Chce na nim pograć z kolegami na modach ale np jak wgrywam pingwinpack 3 to serwer sie crashuje. Kolega mówi ze za malo ramu. Ale pamietam ze kiedys mialem serwer i grałem z kolegami na yogboxie i nie bylo lagow a serwer tez mial 1gb ram. Nie wiem o co chodzi. 

Prosze o pomoc.

Jeśli to jest za mało ramu prosze o podanie paczki przygodowej która zadziała.

Opublikowano

Dlatego macie lagi bo jest mało ramu.Pingwinpack 3 to jest nowa wersja i wiecej zajmuj.Najlepiej jak bys dokupil ram i wtedy sprubowa [dokupic 1gm ram]

Jak dobra odpowiedz to daj + 

Pomogłem daj like!

Opublikowano

Polecam ci max 1 moda jak gra 10 osób 1GB ramu to bardzo mało :P

Widze na modach się nieznamy ^^ miałem serwa około 10 modów +/- nie pamiętam dokładnie 2 GB Ram 40 slotów 0 laga ;) Cud ? Idealna konfiguracja modów i pluginów a można zdziałać cuda ;) 

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Za malo ramu...

PS. Daj crash :P

@up Nie znasz sie to nie mow, tu chodzi o to ze mozna przekroczyc tzn. ze nie blokuja przekroczenia

(chyba)

Opublikowano

Widze na modach się nieznamy ^^ miałem serwa około 10 modów +/- nie pamiętam dokładnie 2 GB Ram 40 slotów 0 laga ;) Cud ? Idealna konfiguracja modów i pluginów a można zdziałać cuda ;)

Też miałem serwer pixelmon customnpc i jakiś tam mod 2GB ramu 0 lagów ale jak już zagra 40 osób to lagi są :P

Nie ma sygnaturki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...