Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GeForce GTX 750

kamilw456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Full HD powinien, może kilka opcji na niskie. Ale jeśli masz zamiar kupić, to najpierw podaj swój sprzęt i wiedz, że 750Ti jest bardziej opłacalny.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

To jest w pewnym zestawie na allegro ? jak chcesz mogę go podesłać             tylko nie pisz ,że składak lepszy bo mnie zaraz ch*j strzeli wszyscy mi to piszą może to prawda ale miałem kilka nie fajnych sytuacji ze składakami :(

Tutaj link http://allegro.pl/gamer-fx-6x4-1ghz-gtx750-2gb-ddr5-8gb-1-5tb-wi-fi-i4215155721.html :)

Typowy nieopłacalny gotowiec, ale jak chcesz.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Zasilacz jest widocznie nie zauważyłeś : Zasilacz 500 W  :) ale ja czytałem na różnych forach komputerowych i procek i karta są dobre. Jeżeli uważasz inaczej napisz dlaczego :)

Opublikowano

Z tym prockiem to potem nie wchodź na forum wypłakać sie, ze ci bf4 na niskich nie działa. 500W jakiej firmy Logic ? Wybuch gwarantowany po odpaleniu Furmarku.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Zasilacz jest widocznie nie zauważyłeś : Zasilacz 500 W   :) ale ja czytałem na różnych forach komputerowych i procek i karta są dobre. Jeżeli uważasz inaczej napisz dlaczego :)

Rewelacja, ma 500W. Dobrze, że jest to 500W, bo jeszcze bym uznał, że zasilacz może być jakimś chińskim szajsem.

Nie ma modelu zasilacza, więc nie ma o nim informacji.

gtx 750? Pograsz na niskich w Battlefielda 4. A FX 6100? Słaby procesor nie do gier.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

IZasilacz 500w ale no name ( co w dosłownym tłumaczeniu oznacza że niewiadomego pochodzenia). To może być tzw. bomba tykająca, będzie Ci się komputer restartował albo co gorsza coś spali. Dodatkowo karta graficzna pozwoli Ci na zagranie w BF4 ale nie będzie to płynna gra. Można za te pieniądze złożyć o wiele bardziej wydajny zestaw. Skoro wielu ludzi Ci już mówiło że lepiej złożyć komputer normalnie a Ty ich i tak nie chcesz słuchać to po cholerę zakładasz temat? o.O

tylko nie pisz ,że składak lepszy bo mnie zaraz ch*j strzeli wszyscy mi to piszą

Opublikowano

Zakładam ten temat bo miałem 2 niefajne sytuacje ze składakiem 1.Kiedyś na innym forum (podobnym do tego) ludzie podesłali mi składak ,który był niby taki super ,to prawda był ok ale po miesiącu się rozwalił.. i 2,5 k w plecy. 2.Podczas przesyłki karta i dysk twardy uległy zniszczeniu ( nie odzyskałem tych pieniędzy) i 1,6 k w plecy.

RADTOR a możesz troszkę się wypowiedzieć o tym składaku ? i zagwarantować mi płynność rozgrywki przez 2/3 lata ?

Opublikowano

Zakładam ten temat bo miałem 2 niefajne sytuacje ze składakiem 1.Kiedyś na innym forum (podobnym do tego) ludzie podesłali mi składak ,który był niby taki super ,to prawda był ok ale po miesiącu się rozwalił.. i 2,5 k w plecy. 2.Podczas przesyłki karta i dysk twardy uległy zniszczeniu ( nie odzyskałem tych pieniędzy) i 1,6 k w plecy.

1. Gwarancja.

2. Ich wina, więc nie wiem jak mogłeś nie odzyskać.

RADTOR a możesz troszkę się wypowiedzieć o tym składaku ? i zagwarantować mi płynność rozgrywki przez 2/3 lata ?

Battlefield 4 na średnich.

Nie można nic takiego zagwarantować. To zależy od rozwoju branży gier komputerowych.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

A ch*j powiedzieli ,że to nie ich wina ( w obu przypadkach ) i ,że nie wymienią mi tych części na nowe ani kasy nie oddają ,a gwarancja tego nie obejmuje. A nie będę się cisnął po policji i sądach. A to już było parę lat temu. A co z tym kompem co podesłałeś ?

Opublikowano

A ch*j powiedzieli ,że to nie ich wina ( w obu przypadkach ) i ,że nie wymienią mi tych części na nowe ani kasy nie oddają ,a gwarancja tego nie obejmuje. A nie będę się cisnął po policji i sądach. A to już było parę lat temu. A co z tym kompem co podesłałeś ?

Nie wiem gdzie tamtego kompa kupiłeś, ale Techplanet to zaufany i popularny sklep.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ale mnie nie interesują już tamte moje (pechowe) sytuacje. Ja chcę tylko żebyś mi napisał trochę więcej o tym kompie co podesłałeś :)

Opublikowano

Masz gwarancję na podzespoły w razie uszkodzenia wymieniają na nowe. Tam pewnie pocztą wysyłają a tutaj masz kurierem (kurier nie rzuca sprzętem jak szmatą jakąś) i tak jak @RADTOR powiedział Techplanet jak i Morele to zaufane sklepy komputerowe.

Pomogłem? Daj LIKE

Ciebie to nic nie kosztuje! Ale mnie motywuje

Opublikowano

Ja bym wołał dozbierać do ~1900 i kupić coś z 1150 (ale komputer jest ok)

Pomogłem? Daj LIKE

Ciebie to nic nie kosztuje! Ale mnie motywuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...