Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do grania

CombatOrion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam jakiś dobrych słuchawek do grania w fps,lola itp [muszą miec mikrofon] ostatnio miałem plantronicsy ale po doczepieniu do wejścia słychać tylko na jedno ucho więc chyba trzeba je wymienić cena do 150 zł 

Opublikowano

Ja proponuję AKG ghs1 lub superlux hmc 631 jeśli chodzi o head sety. Choć lepszym wyborem jest kupno oddzielnie słuchawek i mikrofonu. Np. superlux hd 668b/681 bądź shure srh240. A do tego mikrofon trust starzz.

Opublikowano

Jeśli chodzi o propozycje modelar'a, to dobrze, jakbyś się nimi sugerował. Mam ten mikrofon Trust Starzz oraz Superlux HD668B.

Co do mikrofonu, to jakość dźwięku jest dobra, plusem natomiast jego poręczność, statyw, cena, oraz to, że może stać daleko od twarzy i nawet bez zwiększania czułości, bardzo głośno i wyraźnie będzie Cię słychać.

Co do słuchawek, mam je chyba... pół roku i z paru sztuk co miałem przez parę dni każdą w podobnym przedziale cenowym, m.in. te Shure, no i jak dla mnie luxy są lepsze.

Są duże przez do bardzo wygodne, grają bardzo dobrze, jak na moje standardy, bo nie potrzebuję nie wiadomo jakiej jakości ;] , w zestawie są 2 przewody do słuchawek, jeden ma 1 metr, sprawdza się do komputera czy właśnie do słuchania w terenie, oraz 3 metrowy, mi przydaje się tylko jak słucham muzyki z wieży a chcę poleżeć na kanapie, lub do PS3 jak gram z łóżka. Do tego pokrowiec na słuchawki oraz klips do zabezpieczenia przed przypadkowym rozłączenie, który sprawdza się bardzo dobrze.

Są pewnie lepsze słuchawki do FPS, bo często polecali do tego typu gier 681 lub 681B, jednak sam ich nie miałem okazji użytkować, dlatego nie wypowiadam się o nich ;]

Opublikowano

Zawsze sprawdzaj czas przesyłki słuchawek, i miejscowości nadania. Zabawa w takich niskich cenach, może okazać się stratą dla ciebie.

Zapewne masz integre, także karta muzyczna obowiązkowa, integra nie napędzi twoich słuchawek. Chyba że jakiś konkretny dedyk.

http://allegro.pl/sluchawki-steelseries-siberia-v2-karta-usb-7-1-i4256073287.html

Chodź sądzę że znajdziesz coś ciekawszego w tej cenie. tak jak koledzy wyżej napisali. Osobiście jestem za superluxami.

@down

różnica między integrą, a każdą dodatkową zapewne będzie. Jak masz słuch to zobaczysz różnicę, w moim przypadku przejście z integry na kartę PCI z wzmacniaczem, odkryło prawdziwe oblicze moich słuchawek/głośników. A myślałem że są chujowe/popsute xD

Testowałem tą USB od siberi, i polecam, chodź do horrorów to lepiej podpiąć pod integre :D(oczywiście to jest plus)

Opublikowano

Pewnie jakaś drobna będzie. proponowałbym dołożyć do Shure SRH240 jak już masz dokładać, w tej cenie moim zdaniem najlepsze słuchawki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...