Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze energetyki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze. Chciałbym poruszyć temat energetyków. Jakie uważacie za najlepsze pod względem smaku i kopa?

To moja lista

1. Burn Blue Refresh

2. Burn Tropical

3. Rockstar fioletowy

4. Rockstar czarny

5. Burn

6.Monster Zielony

7.Tiger

8.Black

9.Tiger Zero

10. Black Mojito

Opublikowano

Red Bull

To ktoś jeszcze redbulle pije xD?

Szczerze to już BePower lepiej smakuje ale o gustach się nie dyskutuje.

Opublikowano

Ludzie uważający, że red bull czy burn czy cokolwiek jest lepsze od drugiego mylą się.... Najlepiej przedstawia to ten film:

polecam obejrzeć całość.

Opublikowano

Ludzie uważający, że red bull czy burn czy cokolwiek jest lepsze od drugiego mylą się.... Najlepiej przedstawia to ten film:

polecam obejrzeć całość.

No spoko tylko że mi chodzi o smak, bo jakby chujowo smakowało to przecież bym nie pił :)

Redbull - normalny smak typowego energetyka

Burn - Zwykły - malinowy , niebieski - jagodowy , tropikalny to już możemy sie domyślić.. Porównywać te 2 energetyki do siebie :/

Opublikowano

No spoko tylko że mi chodzi o smak, bo jakby chujowo smakowało to przecież bym nie pił :)

Redbull - normalny smak typowego energetyka

Burn - Zwykły - malinowy , niebieski - jagodowy , tropikalny to już możemy sie domyślić.. Porównywać te 2 energetyki do siebie :/

skoro tak to bardzo dobry jest black z guaraną lub żurawiną ;). Skosztuj a nie pożałujesz.

Opublikowano

Na lato genialne są energetyki o smaku Mojito !
Co do ich działania, potrafiłem wypić puszkę i iść spać. Jakiś efekt (po 3-4 godzinach) dawało dopiero wypicie pół butelki tego z biedronki.

f.png

Opublikowano

Pod względem kopa, najmocniejszy z jakim się spotkałem to SITI z Lidla, w butelce. Jest bardzo tani, jakieś 1,80zł w moim mieście, więc pewnie nie jest najlepszy jakościowo, aczkolwiek po pierwszej wypitej butelce (kilka lat temu) nie mogłem zasnąć przez całą noc, choć może to też efekt placebo.

Co do smaku, nie podchodzą mi te drogie w puszkach, preferuję Force 24.

A tak przy okazji, jeśli ktoś lubi sam smak energetyków, polecam

344408f2601f11e39542129016cbf599_6.jpg

Nie zawiera kofeiny, ani innych składników, spotykanych w energetykach, a smak ma podobny.

Opublikowano

Black mohito było przez pewien czas w promocji u mnie w sklepie, to pijałem dość często. Rockstary też przez pewien czas piłem, chyba najbardziej pomarańczowe mi podchodziły.

Dobry jest też Green-up, ciężko mi powiedzieć, który smak najbardziej lubię, chyba te zielone :).

No i z braku laku czasami be-powery z biedry.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Szkoda zdrowia na te energetyki. Najlepiej omijać kofeinę szerokim łukiem.

Opublikowano

też jestem takiego zdania jak up.

Sam mam na półeczce poukładane wszystkie energetyki dostępne w polsce prócz jakichś tam gówien jak be power i level r czy chuj wie co,

Piłem kiedyś dzień w dzień i najelpszy jak dla mnie to rockstar niebieski.

Od nowego roku wypiłem tylko 2 energetyki i nie zamierzam więcej ich jakoś pić, lipa jak dla mnie jak mam nie iść spać to wole etkat/pentedron

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Każdy energetyk to sama chemia i trutka na ludzi. Może to się przydaje sportowcom, ale nie ma sensu sobie życia psuć.

Opublikowano

1. Las Vegas (tani i ma dobrego kopa :D)

2. XL (też dosyć tani, kopa ma też dobrego, ale smak zgorszy :C)

....

ostatnie. BePower - Po prostu gówno z biedronki 

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Dla mnie te energetyki to szit, wcale nie czuje się po nich lepiej, czasem gorzej (pozdro be power). To jest chemia, jak i większość rzeczy na rynku. Polecam tabletki rozpuszczalne typu pluszz, zdrowsze.

Czasem kupie sobie Tigera, za niecałe 2 zł mam, on w miare jest ok, ale szkoda serducha na to :) Przerzuce się na to co solymr proponuje, bo kto bogatemu zabroni.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Jak lubie zwykly smak energytyka, a co za tym idzie bepower mi wystarcza. Ale jak juz to wole wypic kawe mrozona (tez z biedry)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...