Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hero Zero - Co i jak

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od zera do bohatera. Takie motto przyświeca nie tylko żądnym blichtru i sławy poszukiwaczom wrażeń, ale również twojemu bohaterowi. A wszystko w wirtualnym świecie sławy i przygód.

Przeglądarkowa gra Hero Zero przenosi cię do wirtualnego świata pełnego super bohaterów, którym w głowie tylko jedno: Stać się super bohaterem na miarę Supermana. Jeśli zawsze marzyła ci się kariera w roli super bohatera, teraz masz ku temu wyśmienitą okazję.

W grze Hero Zero zaczynasz swoją super karierę od zupełnych podstaw. Gra na przeglądarkę umożliwia ci na rozgrzewkę wybranie i stworzenie swojej postaci w najdrobniejszych szczegółach takich jak chociażby kształt wąsa, czy ilość piegów na twarzy. Na początku gry jesteś zupełnie zwyczajnym Kowalskim, który niczym nie wyróżnia się z tłumu. A nawet gorzej, bowiem swoją przygodę rozpoczynasz jako bezrobotny, wiecznie z dziurawymi kieszeniami, żyjący na koszt państwa podejrzany typek, nie stroniący od alkoholu i kłopotów.

Jednak w miarę upływu czasu będziesz mógł udowodnić pozostałym graczom, że zasługujesz na miano super bohatera, bowiem co i rusz będziesz miał okazję wypełnienia mrożących krew w żyłach misji, którym podołać może tylko najprawdziwszy bohater. Uprzednio musisz jednak potrenować, celem wypracowania odpowiedniej muskulatury i postury budzącej grozę. A co najważniejsze, na twoje konto zaczynają wpływać coraz to pokaźniejsze sumki pieniędzy, dzięki czemu możesz pozwolić sobie na coraz więcej w grze i w wirtualnym świecie gry Hero Zero.

Krok za krokiem będziesz mógł wyposażyć swego super bohatera w co i rusz to lepsze gadżety, oraz umożliwić mu rozwój coraz to większej ilości super umiejętności. W darmowej grze browserowej Hero Zero znajdziesz sześć różnych kreskówkowych światów, a w każdym z nich musisz udowodnić, ze to ty zasługujesz na miano super bohatera.

~Magdalena Junge ; browsergames.pl

Strona WWW: (Gra przegladarkowa)

http://www.herozerogame.com/?lang=pl_PL

Aplikacja na Androida

http://www.herozerogame.com/tracking.php?app=android

Ogólnie gra przyciagnie fanatykow gry SF games, bo gra jest podobna, lecz rożni sie "fabułą' jeżeli tak to mogę nazwać.

Głównym celem jest wykreowanie własnej postaci które przeplatane jest wszelkimi misjami, pojedynkami czy też pracami.

Główną waluta jest zloto oraz oponki (ktore mozna nabyc za realne pieniadze).

Mozemy za to kupowac nowy ekwipunek, skracac czas misji i tak dalej...

Rowniez dostepne jest zalozenie wlasnej druzyny (tzw klan, gildia) z która mozemy walczyc z innymi ekipami.

Tworzenie takiej druzyny jest przydatne, poniewaz dzieki temu mozemy zwiekszyć % zlota czy expa ktore otrzymujemy za misje.

GRA JEST DOSTEPNA W POLSKIEJ WERSJI JEZYKOWEJ

screenshot-03.jpg

80YHSQ2.png

Opublikowano

Gra jest dosyć dobra, barwna grafika. Poradnik oczywiście jest przydatny, ale brak jakiejkolwiek grafiki :(. Gra na prawdę godna polecenia. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Gra naprawdę fajna, ale jak nie wbiłem na konto przez jakieś 3 miechy to mi je usunęli, a z 60 lvl miałem.

pff, cioty...

Opublikowano

Gra naprawdę fajna, ale jak nie wbiłem na konto przez jakieś 3 miechy to mi je usunęli, a z 60 lvl miałem.

pff, cioty...

Napisz do supportu, aby przywrócili Ci konto. Ja też nie grałem przez kilka miesięcy i usunęli, a raczej zablokowali konto, napisałem do nich i odblokowali.

Gra jest bardzo fajna, niestety szybko się nudzi ;/

W sumie racja, wbiłem 100 i mi się odechciało, ale innym się bardziej podoba, drugim mniej.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...