Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doradzicie mi?

MR.ZiomuuSs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chce wymienic kilka czesci do kompa, mianowicie procesor na Fx'a co najmniej szesciordzeniowego jakies 4 Ghz, co najmniej 4gb ram i do tego jakas plytka glowna, ale mam tylko 1000-1200 zl, znajdziecie mi te czesci w miare dobre? Dodam, zebyscie liczyli razem z przesylka pobraniowa, inna dostawa nie wchodzi w gre, acha, kosc pamieci ma byc jedna 4gb, a plytka glowna z dwoma wejsciami na kosc pamieci, tak zeby obslugiwala max 8 lub wiecej gb ramu.

PS. Mam grafe NVidia geforce gt620 wiec fajnie by bylo jak by pasowala do plytki glownej :p

Opublikowano

Podaj cały sprzęt, włącznie z zasilaczem. Nie obraź się, ale taka modernizacja nie ma sensu.

Podaj caly sprzet poniewaz potem okaze sie ze karta dobra procek slaby i bedzie ograniczac.

Karta dobra?! GT 620 nazywasz dobrą kartą? Jej to nawet Celeron by nie ograniczył.
YGsMv3q.jpg
Opublikowano

W tym przedziale cenowym mozesz juz kupic to:

http://allegro.pl/giga-ph67a-ud3-i7-2600-8gb-ddr3-fvat-gwarancja-i4249757823.html
Tylko wysylki sa po przedplacie, ale mozesz sie przejsc na poczte i tam dokonac przelewu na rachunek. Masz tutaj za 1050zl z wysylka dobry zestaw, do tego potem mozesz za 150zl kupic jakiegos chiefteca 500w i nie musisz sie martwic o zasilacz. Pozatym mozesz sprawdac swoja stara plyte glowna z procesorem i stary zasilacz jak nie masz markowego.
Opublikowano

Podaj cały sprzęt, włącznie z zasilaczem. Nie obraź się, ale taka modernizacja nie ma sensu.

Karta dobra?! GT 620 nazywasz dobrą kartą? Jej to nawet Celeron by nie ograniczył.

Pisałem jako przykład.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...