Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dojo - Mapa Indoor by Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam mapkę indoor - dojo.

Prezentuję się Ona tak :

ARRfFWZ.png

Jest to sala umieszczona na mapce 1x1.

Dojo zostało stworzone dla projektu MPCforum, lecz zrezygnowaliśmy z niego.

W miejscu gdzie stoi postać robi się delikatny prześwit podłogi (nie zawsze), naprawić to można tworząc do tego kolizję wysokości.

Mimo tej małej niedoskonałości mapa jest w pełni sprawna, a sam mankament nie rzuca się w oczy, nie wywołuje błędów, ani nie jest bugiem.

Download :

https://mega.co.nz/#!XBwhTbKS!cMxJ3yncooAKKyNQrRYQoO_T4JNQuyWabTc5whh9Tvk

Skan :

https://www.virustotal.com/pl/file/819e13653776d4313b83a897a773e0704053b9a16e9cfacf4713486faa8c0a10/analysis/1400201077/

W serverside należy ustawić własne kordy w Town.txt oraz Setting.txt

Property pakować do paczki z property, nigdzie indziej.

Proszę o -%.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Przypomina mi komnatę minotaura, ale tak to jest całkiem okej, może do czegoś użyję jak znajdę pomysł :]

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Tekstura podłogi straszy (przynajmniej na screenie) - katastrofa. Kolorystyka tekstury na ścianach też fatalnie dobrana. Patrząc na tego SS mam ochotę zwrócić śniadanie, więc nie dziwi się, że z tego zrezygnowaliście. :P

Opublikowano

Nie do końca wbija się w klimaty metina, tekstura bardzo niedopracowana, nie współgrają ze sobą, a po za tym jest ok.

+ Za udostępnienie, może komuś się przyda.

Opublikowano

Tekstury pozostawiają wiele do życzenia, za to sam pomysł jest godny pochwały, dzięki.

RazapMQ.png

CHIŃSKI OLDSCHOOL EASY - CLIENT ALA 2008r - KONCEPCJE Z CSYT2, YT2GAME I WIELU INNYCH CHIŃSKICH KLASYKÓW

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

125 LV MAX - BRAK ATLANTYDY I NOWYCH MAP - POŁĄCZENIE CHIŃSKICH SERWERÓW Z AUTORSKIMI ROZWIĄZANIAMI

Opublikowano

@Up - Jeśli chcesz w metinie używać tekstur 2048x2048 mogę Ci wrzucić tą pierwotną, nie ma problemu.

@Inkscape - Tekstury ścian są charakterystyczne dla dojo, japońskich domów itd.

Z jakiej gry nie pamiętam.

0VPaRnd.png

Opublikowano

@Up - Jeśli chcesz w metinie używać tekstur 2048x2048 mogę Ci wrzucić tą pierwotną, nie ma problemu.

@Inkscape - Tekstury ścian są charakterystyczne dla dojo, japońskich domów itd.

Z jakiej gry nie pamiętam.

To chyba widziałeś inną Japonie, niż ja :)  W Japońskim dojou ściany sa papierowe ewentualnie materiałowe (wejścia dla wyżej postawionych Japończyków), a podłoga jest wysłana tatami.

Te ornamenty wyglądają bardziej, jak chińskie okna, niż pokrycia ścian japońskiego doujou, czy jakiegokolwiek pomieszczenia.

Edit: To bardziej wygląda, jak indyjskie/hinduskie pomieszczenie, niż chińskie/japońskie. Przesyt złota o tym świadczy.

Opublikowano

To chyba widziałeś inną Japonie, niż ja :)  W Japońskim dojou ściany sa papierowe ewentualnie materiałowe (wejścia dla wyżej postawionych Japończyków), a podłoga jest wysłana tatami.

Te ornamenty wyglądają bardziej, jak chińskie okna, niż pokrycia ścian japońskiego doujou, czy jakiegokolwiek pomieszczenia.

Edit: To bardziej wygląda, jak indyjskie/hinduskie pomieszczenie, niż chińskie/japońskie. Przesyt złota o tym świadczy.

Co druga osoba która mnie zna w realu czy też w necie uważa iż jestem do szpiku kości przesiąknięty rasizmem, więc musisz wybaczyć mi nie znajomość obcych kultur.

0VPaRnd.png

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...