Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] SpotlineMT2.eu

AJ Styles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wijtajcie moi drodzy metińczycy. Ten temat nie ma za zadanie pokazanie moich żali czy też ubolewań a po prostu głębokiej opinii i prawdzie o człowieku zwanym The (Maliusek1) i jego projektach. Zapewne wielu z was wie kim jest pan The, lecz dla tych którzy nie mają pojęcia już objaśniam. Ten Pan to właściciel wielu serwerów które stały w przeszłości. Może kojarzycie takie serwery jak Surface,Surtace, Hardline, NewLongju (v2) i wszystkie wersje spotline :) Tak, te wszystkie serwery padły :) Wszystkie z nich były budowane na tych samych plikach, lecz za każdym razem lekko przerabianych ;) Ogólnie za każdym razem było tak samo: Wielka zapowiedź serwera, obietnice o nowym świecie, piękny start i co? Gówno :) Kończyło się na tym, że The każdego miał w dupie i dbał tylko o swoje konto bankowe. Każdy kto grał na spotline potwierdzi jak często The wchodził na forum/gre i pisał z graczami lub GM. Skile na U, wykurwi... sety i kompletnie nowy questy a wyszło jak wyszło :>

Po wstępie czas wejść w 1 punkt całej historii. Spotline V2 ruszył chyba 25 maja 2013 roku, co uszczęśliwiło wielu graczy z 1 wersji spotline. I tu wszystko się zaczyna :) Jednej z GM'ów (Selansi) wyleciał z teamu za przekręty i dawanie eq na prywatną postać. Kto go wywalił? Tak, nasz wspaniały GA Toxx! W teamie w tym czasie był Carpe, Toxx i założyciel serwera The.

Niby normalny serwer, wszystko jak należy, administracja również. Hmm tak, gdyby nie fakt, że nasz wspaniały Ga Toxx rozdawał ulepszacze dziewczynom wzamian za ulepki :)

Mam nadzieje Kuba, że nie jesteś zły za dodanie tego. Kawałek rozmowy z jednym z graczy który otrzymywał ulepki do Carpe i Toxxa :)

1ij0w7.jpg

Po rozmowie można wywnioskować jak to przebiegało... jest również kilka rozmów na ts na których dziewczyny się przyznawały do tego  :)

Kolejną sprawą jaką można tu uwzględnić są banowane konta i znikane Eq z nich. Każdy kto grał na spotline widział postacie które miały 240lvl  i nie przegrane nawet 1000 minut na postaci co jest niemożliwe. Te postacie oczywiście należały do Carpe i Toxxa którzy byli wtedy nie do ubicia na tych kontach. Wracając do początku paragrafu. The i Toxx byli tak błyskotliwi, że sami nie tworzyli eq tylko brali je z banowanych kont.

Miesiące mijały, afera za aferą a na serwerze nic :) Pod koniec grunia junior moderator Carpe pisał, że serwer będzie off na kilka dni ponieważ będzie przenoszony na nową maszynę. A co się stał? Każdy się pewnie domyśla :>

W między czasie otworzył hard choć gracze z spotline uciekali i uciekali. NewLongju (hard) został zamknięty po miesiącu jak się nie mylę... w najbliższych miesiącach The tworzył kolejne wersje NewLongju i Surface co mu za bardzo nie wychodziło ;) I tak o to dochodzimy do ostatecznego punktu. Około 2 tygodnie temu Nasz poprzedni Team postanowił ponownie otworzyć spotline :) Oczywiście wszystko takie same a bugi wciąż pozwalały nieźle się bawić :* Kto wie o większości bugów ten wie i tak zostanie. Żaden gracz nie mógł expić na mapce od +90, ponieważ nie widział NPC do tepnięcia, a The nie raczył pracować :) Tej nocy pan X (kto go zna ten zna) zauważył, że na serwerze nie ma żadnych zabezpieczeń więc pewna osoba się włamała i wzięła całą bazę danych. Oczywiście nie można było przepuścić okazji, wszedł do gry i dał raty 1000%.

23h7x2p.jpg

fa7fpc.jpg

Tak, osoba która wtedy była na GM to mój taki stary znajomy z poprzedniej wersji spotline :)

2pzyxac.jpg

Nie polecam nikomu marnowania czasu na żadnym z projektów The (Maliusek1)...narazicie im się to biorą Twoje dane, IP i ddos leci :) A tu SS od prawdziwego GM'a :)

2lbjlp0.jpg

ip00g1.jpg

I ostatni ss. Popatrzcie na niektóre bony... czy to normalne by takie wchodziły? Na spotline to raczej niemożliwe. Ktoś tu próbował zarobić :)

qmym1d.jpg

Pozdrawiam, AJ aka Gray aka Damon.

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

Heh no nieźle.

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Tak to jest cała prawda... Ten serwer nie ma żadnej przyszłości nie polecam tam grać bo gdy tylko The napełni swój portfel od razu wyłącza to. Znam ten serwer bardzo dobrze tak jak i The grałem od początku Spotline  pamiętam jak The mi Gm dawał przez 3 tygodnie... i nie dał ;) . Ja mu oferowałem pomoc wolał wybrać Toxxa i Carpe gdzie to były 2 zera które chciały jak najwięcej zarobić i najważniejsze było pozbycie się mnie z teamu co im wyszło bo The  uwierzył w ich durne głupoty.. :) A sami dostali się do teamu dzięki mnie :)

Serwer to dno i nie polecam.

Pozdrawiam Selansi. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...