Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Komputer nie czyta USB ?

hi im funkay

Pytanie

Opublikowano

Witam, mam problem. mianowicie polega on na tym że co jakiś czas słyszę dzwięk jakbym odłączał myszke i po kilkukrotnym powtórzeniu tego myszka i klawiatura przestają działać. nie wiem co robić : (

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A próbowałeś podpiąć myszkę i klawiaturę do innego portu USB? Bo pierwszą rzeczą, którą musisz sprawdzić, jest stabilność wtyków.

Jeśli myszka i klawiatura są stare - wtyk kabla może się luźno trzymać, także jedno małe drgnięcie i się odłącza.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Próbowałem. niestety to nie nie chodzi o dotykanie tego kabla tylko samo się odłącza 

No właśnie o to chodziło, że samo się w takim wypadku odłącza. Gdy nastąpi odłączenie to po poruszeniu kablem przy porcie następuje podłączenie?

Opublikowano

A próbowałeś podpiąć myszkę i klawiaturę do innego portu USB? Bo pierwszą rzeczą, którą musisz sprawdzić, jest stabilność wtyków.

Jeśli myszka i klawiatura są stare - wtyk kabla może się luźno trzymać, także jedno małe drgnięcie i się odłącza.

Próbowałem. niestety to nie nie chodzi o dotykanie tego kabla tylko samo się odłącza 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...