Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z launcherem minecraft 1.6.4 z modami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Launcher robiłem zgodnie z poradnikami imago96
Macie linka do 3 odcinka

https://www.youtube.com/watch?v=Nd34M1xcMe4

I poprostu uruchamiając launcher i klikając zeby mc sie wlaczyl, nie wlacza sie, tak samo w pobranym projekcie i plikami w folderze s1.

Podejrzewam ze to wina mojego systemu operacyjnego, Windows 8, mam dwurdzeniowy procesor intel,  - 3GB Ram łącznie na tych statystykach sie nie znam, bo nawet nie potrzebuje, ale i tak sa chyba tutaj nieistotne, prosiłbym o danie jakiegoś rozwiązania na ten problem ! :( pliss tworze launcher do serwera z modami

Opublikowano

@top jak się nie znasz to nie zabieraj się od razu za to. Prawdopodobnie masz źle skonfigurowane ściezki do libraries, natives, asstes i versions

Opublikowano

Ok, chodzilo mi o forge, ale zrobilem na zwykle 1.6.4... chodzilo o to ze nie bylo natives, teraz na forge natives sa! a i tak sie nie wlacza kurcze pomozcie mi!, dobrze mam skonfigurowane wszystko prawie bralem z kodu z projektu skan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...