Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oplaca sie kupic kontro i trainerowac?

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kolega sprzedaje Fifke na PC po 40 zł. Myslalem nad tym, zeby ja kupic,. sciagnac trainera i zaczac zarabiac troche hajsu. Potem bym mógł opylić coinsy na allegro po niższej cenie, np. 8zł za 100k. Co o tym myslicie? Opłaca sie takie cos?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

40 zł to nie jest dużo a na trainerach podobno można się wzbogacić (nie używam)
Jak chcesz się tym pobawić to możesz kupić mi sumienie nie pozwala trainerować i oszukiwać :)

Jakby nie patrzeć fifa za 40 zł nie leży na ziemi więc żeby nawet mieć 2 konto bym wziął :)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

A orientuje się jak to jest z tym prawem? Bo jak sie czerpie z tego regularne zyski, to Urzad Skarbowy moze sie doczepic. Jest jakis limit czy coś?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Nie polecam Ci odkupować od kogoś Fifki. Może sam trainerował baaardzo długo i na przykład przekorczył limit, dlatego sprzedaje. Lepiej kupić nieużywaną, chyba że masz 100% pewności, że ten Twój kumpel nie używał żadnych cheatów.

@UP Wątpię abyś zarabiał baaardzo duże kwoty na coinsach :)

Miłego dnia :)

Opublikowano

Nie bo on zagrał może z 2 mecze, ale nie ma czasu i wyjezdza na stałe do Niemiec. Wiem, ze nie zarobie na coinsach duuużych kwot, ale nawet jeśli bedzie to te 56 zł na tydzień (licząc, ze sprzedam 700k tygodniowo po 8 zł) to i tak zawsze coś. :P

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Moim zdaniem warto.Ja używam trainera tylko do własnego użytku i jakbym chciał zarabiać codziennie to by była to spora suma.

Opublikowano

za 40 dychy to sam moge kupic konto :p póki co mam 2 jedno takie gdzie gromadze hajs i gram normalnie a drugie do robienia hajsu

s-08-13-564289.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...