Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

odnosnie mainowania postaci

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzie wg was się powinno cwiczyć tj mainować postać? na normalach czy na rankedach? sam się nie mogę zdecydować, gdyż wiem ,że na normalach poziom jest o wiele niższy niż na rankedach.

Pasjonat
Opublikowano

Ale mainowanie od zera? czy już trochę umiesz a chcesz "doszlifować" skilla ?
Jak od zera to odpalasz boty uczysz się wszystkich skilli, combo ,cooldownów i musisz wyczuć jakie masz dmg. Potem idziesz na normale i grasz tak długo, aż nie zaczniesz wygrywać 75% meczy. Jak niszczysz normale to idziesz na rankedy.

Jak już umiesz grać to ciśnij normale i potem rankedy.

.

Opublikowano

Boty aby nauczyć się podstaw, później normale, by wiedzieć jak zachowują się gracze przeciwko tej postaci, następnie aramy, ponieważ tam doszlifujesz grę, ustawienie i rolę danej postaci w tf, a także pocwiczysz prawidłowe używanie oraz timery skilli. Na końcu zostaje ci już tylko udać się na rankedy.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Boty aby nauczyć się podstaw, później normale, by wiedzieć jak zachowują się gracze przeciwko tej postaci, następnie aramy, ponieważ tam doszlifujesz grę, ustawienie i rolę danej postaci w tf, a także pocwiczysz prawidłowe używanie oraz timery skilli. Na końcu zostaje ci już tylko udać się na rankedy.

bez przesady,na boty to nie musi grac. graj normale i cwicz cwicz cwicz az zobaczysz,ze swietnie ci idzie i kazdego cisniesz. wtedy zacznij grac rankedy,a tam doszlifujesz postac do perfekcji :)

baner.png

Opublikowano

A może lepiej zacząć na drafcie a nie normalu. Przynajmniej jest pewność, że bedzie jungla. Ewentualnie Kreator Drużyn, trochę się czeka, ale wiadomo, że przynajmniej pójdziesz tam gdzie chciałeś z założenia.

Opublikowano

Co kto tam pisał, że Aramy? ma szanse 1/50 ( jak ma 50 postaci ) do wylosowania swojej, oczywiscie ze sie nie oplaca... na botach tez nie, czemu ? bo od poczatku zle sie uczy grac ( chyba, ze nie ma jeszcze 30 lvl ), ludzie reaguja zupelnie inaczej... a skille to zdazy sobie w trakcie gry poczytac i zobaczyc co robia ( zajmuje to 3 minuty ), jak juz bedziesz mial dobre staty, to mozesz isc na rankedy (przez kilka gierek i dobrze ci sie bedzie gralo, pojedyncze dobre staty nic nie znacza), ale tez nie mysl, ze jak masz dobre staty to juz wymainowales:)

Opublikowano

Ja zacząłem swoje main postacią na normalach, przegrałem nią około 100 gier, a następnie zacząłem rankedy.

W międzyczasie próbowałem różnych buildów, różnych ciekawych połączeń, skupiałem się na farmie i roamie.

Jak już w 90/100% wyczułem postać poszedłem na rankedy, co przyniosło efekty :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...