Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odblokowanie konta.

OutWork3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawa wygląda tak miałem tam kiedyś colonela 2 ale z racji ,że gra się zeszmaciła to przestałem w nią grać.Znajomy mojego kumpla zaczął w to grać a z racji słabego kompa nic lepszego mu nie pójdzie.Chciałem mu oddać swoje konto kilka permów tam było i trochę hajsu lecz przy próbie zalogowania wyskakuje informacja ,że konto zostało zablokowane z  powodu "podejrzanej aktywności na koncie"

44518750685065182484.jpeg

Chcą abym potwierdził e-mail czyli potwierdził całą procedure zmiany hasła... ta konto założone z 3 lata temu a ja mam pamiętać co wtedy wpisywałem.(Tak nie podałem swoich danych info dla kumatych inaczej).Bym nawet napisał nawet napisał do supporta ale z tego konta się nie da a z innego raczej marne szanse żeby podali mi passy.

Tutaj pytanie czy w ogóle jest sens pisania "ticketa" bo danych się podejrzeć nie da...

98216321103540315785.jpg

Opublikowano

Napisać do nich się opłaca, ja napisalem do nich z prośbą o przysłanie danych do konta, i przysłali mi chyba po niezalych 2 tygodniach ...Pozniej wszedłem w zakładke tą pierwsza co jest na twoim zdjęciu, wpisalem dane przysłane przez nich i konto działa ...

Tutaj masz link : support.nexoneu.com/Main/frmTickets.aspx
musisz tam wejść i wypełnic ticketa " odzyskanie danych do konta" i napisz im tam ze prosisz o przyslanie danych do konta ... wysłij im ip z tego linku ( http://whatismyipaddress.com/) ( sami podali mi ten link zebym przyslal im ip) ...

Opublikowano

A znasz ten email i hasło do niego?

Adres email na który założone jest konto został zbanowany przez o2.

@Diskienss

Jak patrze na te rubrczki do wypełniania to mi się słabo robi dobra walić to za dużo z tym zachodu.Dam mu passy niech sam spróbuje i tak jedyne co wiem to login hasło i email...

98216321103540315785.jpg

Opublikowano

ja tez pamietalem haslo i login, i jakos odzyskalem konto.... Zniechęcają cię te rubryki ( pewnie masz po angielsku) ... ustaw sobie zeby bylo po polsku, bo od niedawna jest mozliwość pisania do nich po polsku i to jest jeden plus, ja do nich pisalem jeszcze po angielsku ( google tłumacz )  .... Napisaleś ze adres email o2 został zbanowany, ja miałem taki przypadek ze moj adres email ( tez o2) został skradziony... Wazne jest to ze chziaz znasz login i haslo do konta, oni wlasnie na to patrza

Opublikowano

ja tez pamietalem haslo i login, i jakos odzyskalem konto.... Zniechęcają cię te rubryki ( pewnie masz po angielsku) ... ustaw sobie zeby bylo po polsku, bo od niedawna jest mozliwość pisania do nich po polsku i to jest jeden plus, ja do nich pisalem jeszcze po angielsku ( google tłumacz )  .... Napisaleś ze adres email o2 został zbanowany, ja miałem taki przypadek ze moj adres email ( tez o2) został skradziony... Wazne jest to ze chziaz znasz login i haslo do konta, oni wlasnie na to patrza

Mam ten sam problem, wysłałem tego ticketa do nich, ponieważ potrzebowałem dane do konta odzyskać. Dostałem zwrotnego maila w którym właśnie kazali czekać i poinformować czy mail na którym było rejestrowane konto nadal istnieje. Maila pamiętam ale onet go usunął to jak mam ich poinformować o tym, że tamten mail nie istnieje? odpowiedzieć na tego maila co mi wysłali teraz?

Dodam, że w tikecie napisałem maila kontaktowego (właśnie na niego dostałem odpowiedź od nexona) oraz maila na którym było rejestrowane konto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...