Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pandora MT2 - pytanie

Benio21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taaa ostatnio chyba jak ja grałem i był ox to kumpel mówił ,że na ch1 było full ;d

Tam oxow nie ma ;)

No busy czasami jest ale w duzej mierze dzieki botom,ktorych jest wiecej niz normalnych graczy.

Srij9JT.png

Opublikowano

73227615106187537118.jpg

Licznik nie jest podkręcony, nie pytaj jak sprawdziłem. :>

Tu nie trzeba nic sprawdzać nie wiadomo jakimi sposobami :D

Pełno ludzi na mapach, M1, M2 na każdym channelu - wszystko samo się kalkuluje ;>

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

73227615106187537118.jpg

Licznik nie jest podkręcony, nie pytaj jak sprawdziłem. :>

Jak sprawdzales?

Licznik jest podkrecony o jakies 300-400osob.Tyle pokazuje gdy serwer jest off.Nie zmienia to faktu,ze jest najwiekszym polskim prywatnym serwerem.Szkoda,ze admin go nie docenia.Pamietam czasy gdy gralo tutaj po 4-5k osob.Wtedy to dopiero byly lagi.Jinno od uriela po dozorce bylo zawalone sklepikami.Teraz 250lvl mozna wbic na bocie bez obaw o konsekwencje.

Srij9JT.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tam oxow nie ma ;)

No busy czasami jest ale w duzej mierze dzieki botom,ktorych jest wiecej niz normalnych graczy.

Są oxy ale żadko bo z kąd niektórzy ludzie mają np miecz słońca (chyba tak sie to nazywa broń 2 ręczna na woja żółta taka) których nie da się zrobić na Pandorze

Opublikowano

na serwer wrocilem tydzien temu i stwierdzam ze jest to obecnie najlepszy serwer w polsce. Gra duzo osób, mnóstwo sklepików, idzie zdobyc eq bardzo latwo. minusem są boty.

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...