Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Troll lub nie? Ask.FM

Kenway.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mieszkasz w "warsaw" i dziwisz sie widząc dwóch pedałów gdzie co tydzień masz po kilka marszy roznych dziwadeł?

"Ja mam 12, a Jacek 45"

A w opisie "16yrs"

Twój avatar to najlepszy komentarz do tego tematu. :D

Opublikowano

Jak widzę takich ludzi to  jestem za przymusową paradą równości która kończy się pod prysznicami w auschwitz.

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Opublikowano

To nie troll to taki yeon on na serio jest pedalem ma 16 a jego chlopak 30-40 xD

żeby być pedałem  trzeba być facetem , a on wygląda jak facet ?    Jeśli ma chłopaka to przecież to jakaś  kobieta 

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Opublikowano

W takich chwilach rozmyślam dlaczego nie może być ten jebany koniec świata i żeby zdechli wszyscy ludzi na tym jebanym popierdolonym i zniszczonym przez ludzi świecie  ;).

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

Jakaś typiara do niego ,,czemu się malujesz? :O skoro jesteś.... chłopakiem (rzekomo xD)''
Jego odpowiedź ,,Ciebie mógłbym zapytać o to samo, nie wiem po co to robisz skoro z taką mordą nie pomoże Ci worek :(((''
Haha mi się zdaję, że to troll, jeśli nie to chłopak (czy kim tam jest) musi mieć nieźle zwalone życie :v

?????

Opublikowano

Gówno mnie obchodzą inni ludzie, których nie znam. Nie jestem jakimś polaczkiem, żeby wchodzić z własnej woli na jakiegoś obsranego aska i jeszcze narzekać na ludzi, którzy z tego korzystają.

Opublikowano

Tylko dlaczego takie geje i pedałki mają najwięcej tych lajków i innych pierdół? To mnie zadziwia, że ludzie podniecają się jakimiś homoniewiadomo 

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Tylko dlaczego takie geje i pedałki mają najwięcej tych lajków i innych pierdół? To mnie zadziwia, że ludzie podniecają się jakimiś homoniewiadomo 

normalni ludzi się tym nie podniecają ,  to jest tylko propaganda homosiów /

Da się zgłaszać ten profil ? Może usuniemy JEJ  te konto

Opublikowano

Jak dla mnie spoko. JA NIKOMU DO ŁÓŻKA NIE ZAGLĄDAM.

A tak serio.

Oczywiście 13 latki się tym jarają, bo uważają, że to jest własnie "prawdziwa miłość". To pedofilia i koniec. Oczywiście jeśli taki stan rzeczy faktycznie ma miejsce.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

No ja rozumiem, że beka i w ogóle ale jeśli chcecie być typowymi polaczkami to do woli zgłaszajcie tego aska, a jeśli nie to po co się przejmujecie tym tematem i tam w ogóle wchodzicie skoro wiadome jest, że zaraz wszyscy złapią szybką spinę? Trochę luzu, to sieć. D:

Opublikowano

ja jebie co sie dzieje z tym swiatem, ja sie dziwnie ze on jeszcze zyje.. Jak by on chodzil do mojej szkoly to nogi od razu by mial lamane.

xnu6ww.png

76561198039800791.pngAddFriend.png

Opublikowano

ja jebie co sie dzieje z tym swiatem, ja sie dziwnie ze on jeszcze zyje.. Jak by on chodzil do mojej szkoly to nogi od razu by mial lamane.

No jasne i to Ty byś go połamał.

Opublikowano

No jasne i to Ty byś go połamał.

klaskał by mu . 

Opublikowano

klaskał by mu . 

Chyba nie zrozumiałeś do końca o co mi chodziło. Chodziło mi o to, że w sieci takie rzeczy pisać można a w życiu inaczej by się zachował. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...