Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hosting Pukawka.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko chciałbym się dowiedzieć która ofertę na hostingu pukawka.pl wybrać ponieważ jestem w tym lajkiem . 

Wybrać ofertę Minecraft Max z opcją wyłączenia limitu ram czy Minecraft ram . Chciałbym postawić serwer 50 slotowy z 20-25 pluginami i czy jakbym wybrał mc Ram z 7130 MB starczy by coś takiego uciągnąć ? 

I drugie pytanie po zakupie serwera mogę wgrywać pluginy własne czy tylko te które są do wyboru w panelu hostingu ? 

Opublikowano

Odpowiem Ci tylko na drugie pytanie. Możesz instalować z panelu lub poprostu wrzucić swoje pluginy za pomocą FTP bo będziesz miał do tego dostęp. A na pierwsze pytanie nie mam pojęcia :)

Opublikowano

Uciągnie. Kiedyś minimalny standard na slot to 69mb, teraz 100 a u ciebie wychodzi przy tym ramie 142. :) Pluginy? Oczywiście, że uciągnie. Najwyżej zmniejszysz o 5 liczbę slotów. Pluginy możesz wgrywać przez ftp, nic prostszego - wchodzisz w edycję plików, pukawka - panel administracyjny i uploadujesz do folderu plugins. :> 

Opublikowano

Możesz wgrywać własne pluginy poprzez serwer FTP,

a 7GB RAM powinno bez problemu uciągnąć taki serwer jak chcesz postawić :D

76561198044975849.png

Best Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...