Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekipa na Teraz

HASKl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I

I

I

I

REKLAMY

I

I

I

I

Witam wszystkich.

Poszukuje ekipy uzdolnionych , kreatywnych  ,  znających się na rzeczy osób chcących wyjść poza schemat i wspólnie stworzyć coś nowego.

Mowa oczywiście o prywatny serwer MT2 , jak wyżej wspomniałem szukam osoby/osób będących wstanie stworzyć coś od podstaw czyli na czystych plikach .

No początek pilnie potrzebujemy Technika znającego się na rzeczy (mile widziane doświadczenie) Najlepiej pełno letniej i mieszkającej na śląsku i okolicach , oczywiście powyższe kryteria nie są Biblią i jeśli zgłosi się osoba mająca 16 lat i doświadczenie mieszkająca na pomorzu , wcale ten fakt jej nie wyklucza tak wiec wszyscy chętni podkreślam doświadczeni mile widziani :)

Oferuje:

- % IS 

-Pewną Stu procentową uczciwość

-Organizacje zgranej Ekipy

-Pełne wsparcie finansowe (VPS ,Maszyna ITP)

-W razie potrzeby , umowy prawne (tzn.  % udziału + Prawa autorskie)

Wszelkie pytania , propozycje proszę kierować na PW.

INFORMACJA DODATKOWA!!!!

Dodatkowe info : Mam 22 lata mieszkam w Katowicach gdzie wspólnie z bratem i znajomym prowadzimy przedsiębiorstwo zajmujące się izolacjami poliuretanowymi http://izolacje-pur.pl/ .

Jestem dorosłą poważna osobą i takich ofert tez oczekuje tzn. poważnych i zdecydowanych osób do działania , jeśli nie wiesz jak zacząć  , nie marnuj mojego czasu 

Opublikowano

Pisałem z Tym osobnikiem, ponieważ miał mnie sponsorować. Nie podchodzi do tego na poważnie. Zaczyna olewać po pierwszych rozmowach.

87225705356827008866.png

Opublikowano

Pisałem z Tym osobnikiem, ponieważ miał mnie sponsorować. Nie podchodzi do tego na poważnie. Zaczyna olewać po pierwszych rozmowach.

Owszem miałem sponsorować , nasza rozmowa odbyła sie na gg i po 5min kolega chciał żebym VPS wykupił. 

Kompletnie nie poważne podejście kolego z twojej strony i jeszcze masz tupet mi tu śmiecić.

Opublikowano

Owszem miałem sponsorować , nasza rozmowa odbyła sie na gg i po 5min kolega chciał żebym VPS wykupił. 

Kompletnie nie poważne podejście kolego z twojej strony i jeszcze masz tupet mi tu śmiecić.

Polski to trudny język, by nie umieć się nim posługiwać? To Ty sam napisałeś mi na PW, lub bodajże topic'u, że wykupisz nam VPS od zaraz do prac. Ale pisanie kłamstw ;/

87225705356827008866.png

Opublikowano

Polski to trudny język, by nie umieć się nim posługiwać? To Ty sam napisałeś mi na PW, lub bodajże topic'u, że wykupisz nam VPS od zaraz do prac. Ale pisanie kłamstw ;/

Wybacz ale nie rozdaje pieniędzy każdej przypadkowo napotkanej osobie , najpierw wypadało by złożyć jakąś logiczna ofertę i przede wszystkim skontaktować się zemną w inny sposób niżeli gg , poza tym to nie temat na takie rozmowy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...