Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] TBD - Metin2.pl

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dyskutejszyn.

Co sądzicie? Opłaca się zaczynać ponownie na pl? W dodatku maja zamiar wprowadzić niedlugo yangi z is...

Yangi na pl'u juz są wprowadzone, tak samo jak te zwoje przenoszenia kont,tylko ze na tym nowym jeszcze tego nie ma.

Wydaje mi się ze nie ma sensu zaczyac.. 

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Spokojnie zaraz banda debili  ktorzy mają  "wladze" xDDDD  z działu metin dwa tu wpadnie i ci zamknął temat bo jest  tu napisany taki  regulamin że aż boli chuj, a w dodatku oni nie potrafia go czytać ze zrozumieniem.

chociaż jest lub był jeden ogarnięty nie pamiętam jego nicku :C

aFMA3pg.png

Opublikowano

Yangi na pl'u juz są wprowadzone, tak samo jak te zwoje przenoszenia kont,tylko ze na tym nowym jeszcze tego nie ma.

Wydaje mi się ze nie ma sensu zaczyac.. 

Wiem ze jest, ale pisali na forum ze yangi na nowym serwerze pojawia sie z lekkim opoznieniem.

Spokojnie zaraz banda debili  ktorzy mają  "wladze" xDDDD  z działu metin dwa tu wpadnie i ci zamknął temat bo jest  tu napisany taki  regulamin że aż boli chuj, a w dodatku oni nie potrafia go czytać ze zrozumieniem 

Sprawdz moja aplikacje na kida mt2 to sie dowiesz co o nich mysle.

Opublikowano

Własnie jak to dziala z tymi yangami? Czyżby GF brało przykład z FuBu i sprzedawało yangi? Teraz jestem jeszcze bardziej przekonany, że czlowiek, które wpierdoli pare tys w gre będzie najlepszy. Głupota, jak ich mało wprowadzenie yang do is.

Opublikowano

Własnie jak to dziala z tymi yangami? Czyżby GF brało przykład z FuBu i sprzedawało yangi? Teraz jestem jeszcze bardziej przekonany, że czlowiek, które wpierdoli pare tys w gre będzie najlepszy. Głupota, jak ich mało wprowadzenie yang do is.

Daj spokój z FuBu, za dużo Isamu sie naoglądałeś i tych przygłupów z youtuba.

Co z yangami? Otóż stwierdzili ze zrobia konkurencje dla osób które sprzedaja yangi na allegro, mimo to nadal na allegro yangi są o wiele, o wiele tansze.

Opublikowano

To że tak myśleli to ja nie wiem co nimi kierowało..

na allegro za 10 zł a tam za 50 czy iles.. serio ? :D

Moim zdaniem nie opyla sie juz wracać.. gdyby jeszcze nie dodali tych yangów.. servera to ok.. ale teraz , - DNO :)

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Dyskutejszyn.

Co sądzicie? Opłaca się zaczynać ponownie na pl? W dodatku maja zamiar wprowadzić niedlugo yangi z is...

Nie opłaca się. Chyba że szybko wbijesz 86lvl polecisz na katakumby, zarobisz, sprzedaż hajs na allegro (zwroci Ci sie Is + dużo zarobisz) wszystko sprzedajesz - wtedy się opłaca.

Gdzieś usłyszałem że GameForge traci licencje na metina i nie zamierza jej przedluzać, czy coś w ten deseń.

Wystarczy spojrzeć co ostatnio dzieję się w IS, odnoszę wrażenie jakby GF chciało jeszcze jak najwięcej wydusić z graczy przed pożegnaniem się z mt2.

Opublikowano

Nie opłaca się. Chyba że szybko wbijesz 86lvl polecisz na katakumby, zarobisz, sprzedaż hajs na allegro (zwroci Ci sie Is + dużo zarobisz) wszystko sprzedajesz - wtedy się opłaca.

Gdzieś usłyszałem że GameForge traci licencje na metina i nie zamierza jej przedluzać, czy coś w ten deseń.

Wystarczy spojrzeć co ostatnio dzieję się w IS, odnoszę wrażenie jakby GF chciało jeszcze jak najwięcej wydusić z graczy przed pożegnaniem się z mt2.

O jakby zamkneli to elegancko, bo wtedy dopiero tłumy by byly na prywatnych i bylby sens je robic ;-)

Opublikowano

Daj spokój z FuBu, za dużo Isamu sie naoglądałeś i tych przygłupów z youtuba.

Co z yangami? Otóż stwierdzili ze zrobia konkurencje dla osób które sprzedaja yangi na allegro, mimo to nadal na allegro yangi są o wiele, o wiele tansze.

Nie rozumiem tego posta, którego do mnie napisałeś. O ile w ogóle to dobrze zrozumiałem, to twierdzisz, że to są brednie? Tak czy siak nie temat o tym.

Wątpie, że to jest jakakolwiek konkurencja, dla osob, które sprzedaja yangi, a tylko dodatkowy zarobek. Tak samo nowy serwer, dlaczego? Bo hajs się nie zgadza i nowy serwer to bardzo duży zarobek. Sami sobie przeszkadzają, bo po co było tą cale łaczenie, jak oni to Sami wszystko psują. Teraz jeden serwer, za pół roku kolejny i tak będzie się robiło, że znów bedzie +20 serwer, a na nich pustki. Po tym co robią oni nie myślą, o graczach, a tylko o jak największej kasie. Taka myśł miałem przez chwile wrócić na ten nowy serwera, ale informacja, że jest taka opcja jak kupowanie yang w is podjeła za mnie decyzje. Ba oni nawet na tym nie zarobią, bo 90% osób kupi na allegro taniej, ale sam fakt, że w grze można kupywać złoto to duża przesada. Czekam tylko na to, jak będą dostępne w is przemioty, a po tym co teraz się dzieje myśle, że doczekamy się tego momentu.

Opublikowano

Według mnie też się nie opłaca, takie rzeczy odwalają z tym globalem, że to nawet śmieszne już nie jest.

Teraz czekać aż dadzą do is jakiś item co podnosi lvl. A jak ludzi będzie mało to jebną jump eventa ...

Opublikowano

O jakby zamkneli to elegancko, bo wtedy dopiero tłumy by byly na prywatnych i bylby sens je robic ;-)

Wątpie aby zamkneli, pewnie ktoś inny odkupi licencje - bedzie calkiem inna polityka IS itp.

Opublikowano

Wątpie aby zamkneli, pewnie ktoś inny odkupi licencje - bedzie calkiem inna polityka IS itp.

Wątpie aby ktoś odkupił licencje od GF'a, a jak już to na pewno za duże pieniądze.

Opublikowano

Sama nazwa mówi TBD = To Będzie Dno no  i jest już nigdy nie powróce na pla po tym jak yang wprowadzili w 100 % pay2win. Nitru full is i juz ma 60 lvl jak go v1res expi.Serwer niczym innym sie nie rozni od innych globali nie polecam.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Jezeli masz troche checi,czasu i pieniedzy smialo mozesz zaczynac.Sam mialem grac ale moj zapal minal.Global mnie po prostu nudzi.Gdyby dodali 5 postac lub wprowadzili cos nowego dla wszystkich nie tylko w is moze bym wrocil.

Srij9JT.png

Opublikowano

Jezeli masz troche checi,czasu i pieniedzy smialo mozesz zaczynac.Sam mialem grac ale moj zapal minal.Global mnie po prostu nudzi.Gdyby dodali 5 postac lub wprowadzili cos nowego dla wszystkich nie tylko w is moze bym wrocil.

No moja gra skonczyla sie na 3 poziomie, jak zobaczylem ile osob lata w wielkanocnych strojach xD

@2up

Zajebista rozkmina :D

Opublikowano

Zdecydowanie się nie opłaca.

Próbują na siłę zarobić, przykładem są yangi czy zmienianie serwerów.

Brakuje jeszcze tylko kont VIP i GM'ów na 3 dni za hajs jak to na hamakach kiedyś było :D

Teraz byle priv jest lepszy od globala, chociażby miał 50% szybszego expa to i tak byłby ciekawszy ze względu na quest czy coś w tym stylu.

Podsumowując nie opyla się

Opublikowano

miałem tam grać ale jak widzę takiego nitra to mi się odechciewa

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Wczoraj mój zjebany brat doladowywał SMy na ten serwer :)

Wyraznie było napisane że jest 25% zwrotu :)

Wysłał SMSa i pojawił mu się dopiero wtedy komunikat że to działa tylko jak się placi paypal :D

To wlasnie strategia marketingowa gameforge.

Naciagają ludzi na kase i nic poza tym.

NIE POLECAM GRAĆ NA TYM SCIERWIE !!!

Opublikowano

Wczoraj mój zjebany brat doladowywał SMy na ten serwer :)

Wyraznie było napisane że jest 25% zwrotu :)

Wysłał SMSa i pojawił mu się dopiero wtedy komunikat że to działa tylko jak się placi paypal :D

To wlasnie strategia marketingowa gameforge.

Naciagają ludzi na kase i nic poza tym.

NIE POLECAM GRAĆ NA TYM SCIERWIE !!!

Nakou ty to zjebany jednak jesteś. 'Łeee 11% z psów." Kurwa na każdym innym serwerze na globalu polskim masz taki sam exp od zawsze, a teraz płacz. 

topic.

Gram sobie, powoli expie jak mam wolną chwilę. :v

Opublikowano

Narzekacie na expa a topka ma 75 lvl w niecały tydzień?

Pl zrobił się privem dla hajsu.

Bo grają na zmianę w 2/3 osoby. Konto jest 24h w ruchu, śpią, jedzą, srają... A potem sprzedają i tyle z gry :)

Opublikowano

Bo grają na zmianę w 2/3 osoby. Konto jest 24h w ruchu, śpią, jedzą, srają... A potem sprzedają i tyle z gry :)

Nie zapominajmy że połowa z nich nie wyda ani zł na ISA bo grają na "AURACH" how sad : <

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...