Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plat II - Diamond V

patryk2343

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem w platynie 2 i wygrałem tam wszystkie mecze. Jestem już w serii z 1 wygraną, 0 przegranych. Jeżeli wygram serie będę od razu diamond V ? Czy jednak to działa tylko w dywizjach 3-5 ?

Opublikowano

Szansa jest , ale czy Tobie bedzie dana? xD
Hmm zagraj meczyk i zobacz , jezeli masz wysokie MMR i serio wszystko wygrywasz szansa jest ;)
Powodzenia

QcT.png

Potrzebujesz pomocy na temat top lane lub midzie? pisz na PW

Opublikowano

Nie ma takiej opcji zebys skoczyl z plat 2 do d5 , gdyz z plat 1 do d5 masz best of 5 a z plat 2 do 1 masz best of 3 .

Nie..  Jeśli ma naprawdę wysokie MMR i wszystko wygrywa to jest szansa

Opublikowano

Co wy za głupoty gadacie. Można przeskoczyć z V do III, z IV do II, z III do I. 

Nie można przeskoczyć z dywizji II do V. Trzeba przejść QUALI z Dywizji I do Dywizji V.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

@up Zgodzilbym sie z Tobą, lecz niestety nigdzie nie ma o tym powiedziane - a przypadki przejscia z silv 2 do silv 5 były.

Opublikowano

@up Zgodzilbym sie z Tobą, lecz niestety nigdzie nie ma o tym powiedziane - a przypadki przejscia z silv 2 do silv 5 były.

Bo co, bo kolega ci tak powiedział? Ja przeskoczyłem z s4 do d3. Uwierzycie mi też? Imo nie można przejść z p2 do d5. Np. teamowo w goldzie 2 mieliśmy takie mmr, że dostawaliśmy za wina 39lp i normalnie nas do jedynki wrzuciło^^ Z resztą zobaczysz jak to będzie.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

A ja znam typa którego z g2 wyjebalo do platyny, widocznie miał takie chore MMR:P. Wydaje mi się że możliwe

Ta to podaj jego nick

@top

Nie ma takiej opcji... to jest różnica 8 meczy, z 5 żeby nabić 100lp i 3 żeby wygrać serię 3/5

Opublikowano

Nie da się tego zrobić w platynie.

5>3>1

4>2

Da się też skakać po 2 dywizje bez serii, ale jest to tylko mozliwe do platyny 1. Dlatego możliwe staje się skoczenie gold 2> plat 5. Natomiast na plat 1 się to kończy i skok z plat 2 do diament 5 jest niemożliwy.

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...