Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lvl w Diablo 3.

KubeN5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jaki jest maksymalny poziom w diablo ? Wbiłem osobiście 60 lvl i jak wbiłem kolejny cały pasek to wpadł mi "poziom mistrzowski" co pozwala na dodanie statystyk (jak w DII) Tylko pytanie czemu nie mogę wbić większego lvl niż 60? Znalazłem fajny item na 61 i nie mogę założyć i grałem z jakimś typem co mial 62 lvl.

Proszę o odp.

Opublikowano

No a bez tego dodatku nie da się wbić więcej ??

I co to jest ten jakiś "lvl paragon" ?? :P

nie

bez ddoatku nie wbijesz lvl ponad 60

nie masz 5 aktu

a itemy ktore uzbierasz na 60 na 70 bezwzgledu hakie by byly mozesz wyrzucic do kosza bo odrazu znajdziesz lepsze

Opublikowano

Pieniądze nie są teraz tak potrzebne jak kiedyś, chyba że bawisz się w crafting. Możesz mieć ekwipunek na poziomie 500k dps 6kk wytrzymałości i 12k healingu gdzie to jest przeciętny build bez potrzebny wydawania złota in-game. Więc czy kasa ma duże znaczenie, szczerze nie wiem. Wieszczka wiadomo przydaje się i to strasznie i jak mi czasami zjada 5kk złota to mnie szlak trafia, ale co poradzić jeżeli chcesz się wybić ponad 2-3 torment.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...